Venter barn

Prinsesse Alexandra og prins Joachim av Danmark venter barn. Ifølge det danske hoffet vil prinessen nedkomme i begynnelsen av september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fødselen skal finne sted på Rigshospitalet; sykehuset der kronprins Frederik og prins Joachim kom til verden. Ifølge hoffsjef Per Thornit ønsker prinsesse Alexandra å utføre sine offisielle plikter så langt graviditeten tillater det.

Prinsesse Alexandra (34) og prins Joachim (29) giftet seg i Frederiksborg Slotskirke i november 1995, og siden har pressen kappgjettet på når paret skulle ha barn.

Hoffsjef Thornit sier til det danske nyhetsbyrået Ritzau at svangerskapet forløper som normalt og uten komplikasjoner. Paret er tilbudt å få vite barnets kjønn, men har sagt nei takk. Det er ikke bestemt hvor barnet skal døpes.

For fem dager siden annonserte prins Joachims kusine, prinsesse Alexandra av Berlebrug, at også hun venter barn i september. De to fødslene til høsten betyr at dronning Ingrid blir oldemor til fire.

(NTB-RB)

VENTER BARN: Prinsesse Alexandra og prins Joacim venter barn til høsten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer