Venter med søk etter Benedikte

Familien tror noe må ha tilstøtt den savnede 20-åringen i Bergen, men politiet venter med søk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Hun var svært pålitelig, og ville aldri ha reist bort uten å gi beskjed. Og hun ville aldri ha uteblitt fra jobben mandag morgen eller i dag tirsdag. Noe har skjedd med henne, sier pappa Torfinn Karlsen til VG.

Benedikte Lyngbø Karlsen ble sist sett utenfor utestedet Mojo i Bergen mellom klokken 3.20.3. 30 natt til søndag. Hun ble sett gående i retning krysset Olav Kyrresgate - Nygårdsgaten.

Faren beskriver datteren som et følelsesmenneske, som tok kontakt med folk og ikke tenkte vondt om noen.

Tove Lian Mathiesen, leder ved vold og sedelighetseksjonen i Hordaland poltidistrikt, sier til Dagbladet.no at de ikke vil iverksette søk etter den savnede 20-åringen ennå.

- Det er en av de tingene vi vurderer. Men foreløpig vet vi ikke hvor vi eventuelt skulle lete hvis vi skulle iverksette et slik søk. Vi går bredt ut i saken og vil ikke utelukke noe, sier Mathiesen.

20-åringen hadde ikke med seg mobiltelefonen, og har ikke brukt telefonen etter dette, opplyser politiet.

- Det er en bekjent som har sett henne så dette blir vurdert som en sikker observasjon. Vi skal bruke dagen på å nøste videre på saken. Blant annet skal vi undersøke om hun er fanget opp på noen overvåkningskamera og snakke med buss- og drosjesjåfører. Vi vil ha sjekket dette før vi går videre med et eventuelt søk, sier Mathiesen.