Venter på bilder fra overvåkningskameraet

Politiet håper de kan vise hva som egentlig skjedde da en 31 år gammel kvinne ble knivstukket i Lillestrøm.

KNIVSTUKKET: Her har ambulansepersonell og politi kommet til stedet der den 31-årige kvinnen ble knivstukket midt i Lillestrøm sentrum. MMS-foto: Emilie Bøe Arnesen
KNIVSTUKKET: Her har ambulansepersonell og politi kommet til stedet der den 31-årige kvinnen ble knivstukket midt i Lillestrøm sentrum. MMS-foto: Emilie Bøe Arnesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kvinnen (31) som ble knivstukket i Lillestrøm i dag var gift med sin gjerningsmann. Begge har kurdisk bakgrunn, melder politioverbetjent Bjørn Teigen ved Lillestrøm politistasjon.

Var gift Politiet vet fremdeles lite om hva som er årsaken til knivstikkingen, men går nå ut med nye opplysninger om at den siktede 47-åringen var gift med sitt offer. Nå avhører politiet i Lillestrøm vitner, og vil også ta inn både kvinnen og den siktede til avhør etterhvert.

- Vi venter nå på at fornærmede og siktede er i stand til å bli avhørt, sier Teigen.

Fulgte etter gjerningsmannen Det var klokka 11.35 at Romerike politidistrikt fikk melding om at en kvinne hadde blitt knivstukket ved kjøpesenteret Lillestrøm Torv i Lillestrøm.

- Det var flere som ringte inn, og et vitne som fulgte etter gjerningsmannen, slik at vi fikk pågrepet ham, sier operasjonsleder Terje Skaftnes ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Flere vitner - Kvinnen, en 31-åring fra Skedsmo, hadde blitt knivstukket flere ganger i rygg og høyre arm. Hun er nå på vei til Ullevål universitetssykehus, sier Skaftnes i 12.20-tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer