Venter på søknad fra Hanssen

Bjarne Håkon Hanssens nye First House-partner, Ketil Lindseth, kan allerede til uka bli ilagt karantene.

VENTER PÅ HANSSEN: Bjarne Håkon Hanssen har ennå ikke levert inn papirene som gjør at Karanteneutvalget kan vurdere om den tidligere statsråden umiddelbart kan gyve løs på nye PR-oppdrag. Foto: Kirster Sørbø/Dagbladet

Helse- og omsorgsminister Bjarne Håkon Hanssen går av.

Foto: Krister Sørbø / Dagbladet
VENTER PÅ HANSSEN: Bjarne Håkon Hanssen har ennå ikke levert inn papirene som gjør at Karanteneutvalget kan vurdere om den tidligere statsråden umiddelbart kan gyve løs på nye PR-oppdrag. Foto: Kirster Sørbø/Dagbladet Helse- og omsorgsminister Bjarne Håkon Hanssen går av. Foto: Krister Sørbø / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet):Av de tre First House-partnerne som kommer direkte fra Jens Stoltenbergs mannskap i regjeringskvartalet, er det bare Bjarne Håkon Hanssen som ennå ikke har sendt over sin sak til Karanteneutvalget.

Det bekrefter lederen av Karanteneutvalget, Endre Skjørestad, overfor Dagbladet.

Styremøte på mandagAllerede til uka vil hans tidligere statssekretær og hans nye First House-partner, Ketil Lindseth, få beskjed om han blir ilagt karantene eller saksforbud.

Da skal Karanteneutvalget ha styremøte, og på dagsorden er Lindseths sak.

24. oktober ble det kjent at Bjarne Håkon Hanssen går over til PR-bransjen sammen med Jens Stoltenbergs tidligere rådgiver, Jan- Erik Larsen, og Hanssens egen statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, Ketil Lindseth.

Inkognitogata 1Det stormer rundt Hanssens nye PR-jobb i First House. På Stortinget er mange skeptisk til hans rollebytte.

I går skrev Aftenposten at Bjarne Håkon Hanssen disponerer en leilighet i First House eksklusive lokaler i Oslos ambassadestrøk. Seinere på dagen gikk Jan-Erik Larsen ut og avviste at det er en leilighet som følger med Hanssens nye jobb. Ifølge Larsen har både First House og Hanssen felles gårdeier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer