Venter spansk-norsk forlovelse

Spanjolene tror det blir forlovelse og kongelig bryllup mellom norske Eva Sannum og den spanske tronfølgeren Felipe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryktene blir stadig mer hardnakkede. Kilder som står 32 år gamle Felipe nær hevder at tronfølgeren har funnet sitt livs kjærlighet. Problemet er at en protestantisk fotomodell ikke akkurat står øverst på spanjolenes ønskeliste over fremtidige dronningemner.

- En kvinne som har vist fram brystene sine på catwalker rundt omkring i verden, kan ikke bli dronning av Spania, mener hoff-observatøren Jaime Penafiel.

Andre hoff-journalister er mer positivt innstilt til den norsk-spanske alliansen, og mener det er på tide at det spanske monarkiet moderniseres, og at Felipe, som sin kollega i Norge, velger en kvinne av folket.

Det er bilder av den spanske tronfølgeren og norske Eva Sannum (25) på kjærlighetsferie i India publisert i magasinet «Hola» som har utløst den siste rykteflommen. Bladet «Tiempo» hevder at bildene ble bevisst publisert, for å teste om det spanske folket kan akseptere blonde Sannum som sin dronning.

Størst motstand kan den norske dronningkandidaten regne med å møte hos Felipes mor, dronning Sofia. Det er kjent at hun helst vil ha en svigerdatter med aristokratisk bakgrunn, for at hun skal være best mulig forberedt på dronningrollen.

Felipe selv har gjort det klart at han vil gifte seg av kjærlighet. Han er blitt koblet sammen med en rekke kvinner, både aristokratiske og folkelige, spanske og utenlandske.

Zarzuela-slottet i Madrid kommenter romansen nøkternt: «Det er normalt at prinsen har venner».

Felipes vennskap med blonde Eva skal ha startet for tre år siden. Paret er siden stadig observert sammen - i Oslo, i Madrid og på øya Barbados.

VENTER BRYLLUP: Spanjolene sprer rykter om at forholdet utvikler seg. Her holder en kioskeier opp en magasin som han en toppløs Eva Sannum på forsida.Foto: SCANPIX
VENTER BRYLLUP: Spanjolene sprer rykter om at forholdet utvikler seg. Her holder en kioskeier opp en magasin som han en toppløs Eva Sannum på forsida.Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)

VENTER BRYLLUP: Spanjolene sprer rykter om at forholdet utvikler seg. Her holder en kioskeier opp en magasin som han en toppløs Eva Sannum på forsida.Foto: SCANPIX