Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ventet og ventet - helt forgjeves

U2-feberen herjer i Oslo. I hele går og i natt spekulerte fansen på hvor U2-gutta holdt til. Ryktene gikk høylytt, men nattas heteste tips var at Bono, The Edge og Adam Clayton fortsatt befant seg i København.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved midnatt var flere hundre fans samlet foran Grand Hotel.

- Her bor det ingen i U2. Her vil det heller ikke bo noen fra U2. Her er det Oslo Jazz Festival, verken mer eller mindre, opplyste Grand Hotels medarbeidere til ivrige fans i hele går.

Helt sikre

U2-fansen hadde slått leir foran hovedinngangen til hotellet, som i hvert fall huste de populære irene under Zooropa-turneen i 1993.

- Vi tror ikke på det hotellfolka sier. U2 bor her - og de er her inne, hevder jentegjengen fra Sunnmøre og Tromsø som Dagbladet møtte seint i går kveld.

De hadde base utenfor hotellet fra 18-tida, og var helt sikre på at ryktene om at U2-gutta hadde gått både ut og inn av hotellet hele dagen, var sanne. De aktet å holde fortet til langt på natt, ja, kanskje til og med overnatte foran hotellet, om nødvendig.

- Vi ble også jaget til den andre sida av Karl Johan, så det tyder jo også på at de er her.

Peneste på plass

- Men en amerikaner sa at de ikke vil komme før i morgen. Han kalte seg manager of security. Han sa også at de ville signere og vise seg fram i morgen her foran Grand. Og da skal vi ha gode plasser!

- Det sto jo også i avisene at Larry (Mullen Jr., trommeslager, red. anm.) kom i går natt. Dermed er jo i hvert fall den peneste av dem kommet hit. Var det forresten du som møtte ham for Dagbladet i natt..?

- Ja...

Åtte jenter fyker opp og spør: - Skal du møte dem igjen? Kan vi få være med?

- Ja, da skal du få alt du vil ha i hele verden...

- Åhh - som det hadde gleda oss...

- Og vi skal bare sitte helt stille og se på.

- De er så store. Bono er Gud...

- Nei, det er bare drømmen å få møte dem, asså.

- Ja, de er liksom nokko anna...

- Larry er den fineste. Men han og resten av gutta er jo snart førti, og har kjerringa og unga...

- Så det er vel ikke noe for oss...