Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hagen-saken:

Ventet to dager med krimtekniske undersøkelser

Politiet startet ikke med de kriminaltekniske undersøkelsene av boligen i Sloraveien 4 før to dager etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

LØRENSKOG: Boligen til Anne-Elisabeth Hagen og drapssiktede Tom Hagen i Sloraveien 4 på Lørenskog. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
LØRENSKOG: Boligen til Anne-Elisabeth Hagen og drapssiktede Tom Hagen i Sloraveien 4 på Lørenskog. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet Vis mer

Det opplyser politiadvokat Haris Hrenovica i Øst politidistrikt til TV 2.

Politiet var inne i boligen samme dag som Anne-Elisabeth Hagen forsvant, men de startet altså ikke det krimtekniske arbeidet før to dager etter.

- Planlegging av grundige kriminaltekniske undersøkelser ble igangsatt umiddelbart 31. oktober, og arbeidet ble påbegynt 2. november, skriver Hrenovica i en epost til kanalen.

DETTE SKJEDDE: Tom Hagen ringte Anne-Elisabeth åtte ganger den dagen hun forsvant. I denne videoen får du detaljene fra alt det andre som skjedde den dagen. Video: Marie Røssland Vis mer

Tom Hagen skal ha ønsket at politiet skulle igangsette grundige kriminaltekniske undersøkelser med én gang kona forsvant, ifølge TV 2. Han skal også ha vært frustrert over at arbeidet ikke startet før to dager senere.

Politiet har gjennomført en rekke undersøkelser og ransakelser i boligen helt siden Tom Hagen ble pågrepet 28. april.

- Vi har gjort tekniske undersøkelser i boligen ved flere anledninger og har fremdeles behov for å gjøre undersøkelser der. Store og komplekse etterforskninger som denne gir oss ikke bare svar, men også nye spørsmål vi trenger å undersøke, opplyser Hrenovica.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!