«Verdens beste sjef» tar med alle sine 100 ansatte på luksusferie

Og det er ikke første gang.

SPANDABEL: Alle ansatte i Evolve MMA ble påspandert femstjerners hotell og ferieopphold på Maldivene. Video: Evolve Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Denne belønningen er et lite symbol på min takknemlighet for alle de fantastiske superstjernene som jobber hos oss. De beste fortjener det beste. Vi jobber hardt og vi leker hardt, sier Chatri Sityodtong, sjef for Evolve til The Independent.

Han kalles «verdens beste sjef» - og ikke uten grunn. Sityodtong har nylig tatt med alle sine 100 ansatte på et femstjerners resort på Maldivene. Og best av alt: Han spanderte hele oppholdet.

Den fasjonable jobbturen blir langt fra billig. Sjefen punger ut med over 4,2 millioner kroner for å takke sine ansatte for innsatsen og for å motivere dem videre.

- Det er en normal del av jobbkulturen her. Flesteparten av våre ansatte kommer fra en beskjeden bakgrunn preget av fattigdom, tragedie eller motgang. For dem er Evolve en mulighet for å komme seg unna fattigdom og for å oppnå sine drømmer, sier Sityodtong til avisa.

Evolve har en rekke treningssentre og har timer i kampsporten MMA, en blanding mellom boksing og wrestling.

Flere luksusturer

Det er langt fra første gang de ansatte har kost seg med luksusferie på sjefens regning. Tidligere turer har gått til Bali, Thailand og Indonesia. Hvor neste års luksusferie går, er fortsatt en overraskelse.

Høres det fristende ut å jobbe for «verdens beste sjef»? Da må du gjennom et veldig lite nåløye, for ifølge Sityodtong er det kun én av hver 200 søker får tilbud om jobb.

- Vi jobber hardt for å finne de rette folka.