<strong>BANK I KRISE:</strong> Banca Monte dei Paschi di Siena har hovedkvarter i et renessansepalass i Siena. Banken, som er verdens eldste, er blant de hardest rammede av den italienske bankkrisen. Foto: AFP PHOTO
BANK I KRISE: Banca Monte dei Paschi di Siena har hovedkvarter i et renessansepalass i Siena. Banken, som er verdens eldste, er blant de hardest rammede av den italienske bankkrisen. Foto: AFP PHOTO Vis mer

Verdens eldste bank kan bukke under etter 544 år

Sliter med gjeld og misligholdte lån.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Italia er et land i dyp økonomisk krise. Middelhavslandet har en offentlig gjeld på 132,7 prosent av bruttonasjonalproduktet, bare kriserammede Hellas har høyere gjeld, viser tall fra Eurostat.

55,7 prosent av den voksne arbeidskraften i landet er i arbeid, og igjen er det bare grekerne som er verre med sine 46,4 prosent, ifølge statistikk fra Eurostat.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer