Verdens gjerrigste lottomillionær....

... vant 32 millioner i Lotto, men vil bare betale 55 kroner i uka til datteren sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Britiske Michael Turner har vunnet mer enn de fleste av oss drømmer om i Lotto: 32 millioner kroner. Sammen med sin nye kjæreste Lesley har han stått frem i mediene med en kjempesjekk og et bredt smil.

Men ikke alle deler Turners glede over vinnerlykken: Han har nemlig gjort det helt klart at datteren ikke skal nyte godt av premien.

Hannah er åtte år og bor hos moren, den nybakte millionærens ekskone Vandella. Hun jobber på fabrikk og tjener rundt 90 000 kroner i året. Faren valgte å bryte kontakten med sin lille datter da ekteskapet gikk i oppløsning. Hannah var bare to år gammel. De siste fem årene har myndighetene tvunget barnefaren til å betale bidrag på drøyt 200 kroner i måneden, eller 55 kroner i uka.

Vandella sier at hun fryktet at datteren ville bli bortskjemt da hun fikk vite om alle pengene som eksmannen hadde vunnet.

- Jeg ville ikke at hun skulle bli ødelagt, sier Vandella ifølge BT. Men hun trengte ikke å bekymre seg: På telefon gjorde Turner det nemlig helt klart at datteren ikke får en krone verken nå eller senere. Den nye kjæresten og barna hennes kan regne med nytt hus og nye biler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer