Verdens lateste ektepar?

Har brukt 1,2 millioner for å slippe oppvasken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Oppvask, klesvask og sengetøyskift kan skape krangel og ubehageligheter i ethvert ekteskap. Dette har det britiske paret Jean og David Davidson funnet en behagelig løsning på.

Bodd på hotell i 22 år

For 22 år siden tok de inn på Travelodge-motell i forbindelse med et familiebesøk. Siden har de holdt seg til Travelodge-motellenes fasiliteter.

- Vi får gode priser fordi vi bestiller god tid i forveien og vi har til og med vår egen private hushjelp. Alt sengetøyet vårt blir vasket også. Det blir ikke mye bedre enn dette, sier pensjonisten David til AFP.

1,2 millioner for å slippe oppvasken

Til nå har paret brukt 1,2 millioner kroner på rom som har kostet så lite som 180 pund per natt. I dag bor de på et motell like ved byen Grantham, og der har de vært de ti siste åra.

Nå får paret en egen suite med sitt navn, Tha Davidson’s suite, for å markere jubileet. Paret har likevel beholdt leiligheten sin i Sheffield og drar dit for å hente posten annenhver uke.

Spiser på kafeteria hver dag

Davidson-paret gir julegaver til de ansatte hvert år, og måltidene spiser de på en kafeteria ved parkeringsplassen. Motellivet blir aldri kjedelig ifølge David.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer