'Verdens mest hårete mann' operert

Mistet en tredjedel av hørselen på grunn av ekstrem hårvekst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kinesiske Yu Zhenhuan (26) ble kjent som «det hårete barnet», etter at bilder som dette gikk verden over. Som liten spilte han i en film kalt 'Et hårete barns eventyr'. I 2002 fikk han Guiness-tittelen 'Verdens mest hårete mann'. I voksen alder livnærer han seg som vokalist i et rockeband.

Vellykket operasjon

I natt ble 'verdens mest hårete mann' operert. Hårene i Yus ører var blitt så plagsomt lange, at de stjal en tredjedel av hørselen hans og forårsaket stadige infeksjoner. Legene brukte fire timer på å fjerne hårsekkene i ørene hans. Operasjonen skal ha vært vellykket.

- Gjør meg spesiell

96 prosent Yus kropp er dekket av et tykt lag med hår, bare håndflatene og fotsålene er nakne. Håret i ørene hans var vokst til å bli mellom to og tre centimeter lange. I tillegg til å stjele en tredjedel av hørselen, gjorde de ham også mer mottakelig for infeksjoner.

Yu skal ellers ha avslått tilbud fra flere leger som har tilbudt seg å hjelpe ham med å bli kvitt den voldsomme hårveksten - fordi han da ville miste noe av identiteten sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer