IDENTISKE: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque gjør alt de kan for å likne på hverandre. De tilbringer hvert våkne øyeblikk sammen, og annonserer nå at de vil ha barn samtidig. Med samme mann. I bildeteksten til dette bildet, som de har lagt ut i forbindelse med gårsdagens TV-program, skriver de: «Nyheten vår går ut til hele verden». Foto: Privat
IDENTISKE: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque gjør alt de kan for å likne på hverandre. De tilbringer hvert våkne øyeblikk sammen, og annonserer nå at de vil ha barn samtidig. Med samme mann. I bildeteksten til dette bildet, som de har lagt ut i forbindelse med gårsdagens TV-program, skriver de: «Nyheten vår går ut til hele verden». Foto: PrivatVis mer

«Verdens mest identiske tvillinger» deler alt - inkludert seng og kjæreste

Nå vil de ha barn med samme mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tvillingene Anna og Lucy DeCinque (30) har tidligere blitt kåret til «verdens mest identiske tvillinger» på et japansk talkshow. Der brukte eksperter ansikstgjenkjennelsesteknologi, men klarte ikke å se forskjell på dem. Og utfra bildene er det ikke vanskelig å forstå.

De to gjør nemlig alt for å ligne på hverandre, samtidig som de deler alt. De har samme jobb, har egen Twitter-konto og YouTube-kanal, har identiske klær, har felles Facebook-profil og Instagram-side, og deler seng. De har til og med felles kjæreste.

De to har blitt noe i nærheten av kjendiser i hjemlandet, og har også gjort en rekke medieopptredener i utlandet. De holder også sine mange følgere oppdatert på seg og sitt gjennom de mange kontoene i sosiale medier.

I går var de to gjester på talkshowet Insight på den australske TV-kanalen SBS i en spesialutgave dedisert til tvillinger. Der kom de med nyheten om de begge ønsker å få barn. Med den samme mannen.

- Aksepterer det De to forteller på talkshowet, som i stor grad blir gjengitt her av Sydney Morning Herald, at de tilbringer så og si hvert våkne minutt sammen, og at det er noe av grunnen til at det er hensiktsmessig for dem å ha samme kjæreste - noe han ifølge dem er godt fornøyd med.

- Vi er fornøyde. Han er fornøyd. Våre venner og familie aksepterer det. Vi har hatt forskjellige kjærester tidligere, men det har ikke fungert fordi vi er så tett på hverandre hele tiden, sier de to, og fullfører nærmest hverandres setninger.

Kjæresten Ben Byrne er visstnok perfekt for duoen, som også har vært gjennom plastiske operasjoner og inngrep for å bli enda likere hverandre.

- Han har også en tvilling, så han skjønner seg på båndet mellom oss. Han favoriserer ingen av oss, og det er ingen sjalusi, sier de.

Kritiseres De to er glade i oppmerksomhet, men det er ikke alt ved berømmelsen som er like tiltrekkende. Til News.com.au sier de at de prøver å ikke bry seg om mobberne.

- Det er masse folk på internett som prater nedsettende om oss, men vi er fornøyde med livene våre. Det er sånn vi vil leve, og vi skader ingen. Man må være tykkhudet, men folk flest fornærmer oss ikke ansikt til ansikt. De sier det bare når de kan gjemme seg bak tastaturene sine, sier en av tvillingene til nettstedet. Journalisten klarer nemlig ikke å skille de to stemmene fra hverandre over telefonen.

De legger også til at selv om de ikke har planer om å få barn akkurat nå, så er det viktig at de gjør det sammen når det først skal skje.

- Kroppene våre må være identiske. Vi kommer til å prøve å gjøre det samtidig, men vi forsøker ikke å få barn akkurat nå. Vi er veldig glad i barn, men det er bare ikke riktig tidspunkt for oss, sier de.