Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Verdens sinteste katt» er død

Hundretusener av «undersåtter» i sorg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den selvutnevnte verdensherskeren, Colonel Meow, døde 29. januar etter å ha slitt med hjerteproblemer siden november i fjor.

Nå sørger et helt viralt samfunn av «undersåttere» over å ha mistet sin leder som daglig ga dem sin dose humor.

Strømmer inn kondolanser «Oberst Meow gikk bort i går kveld. Jeg vil legge ut mer om detaljene når jeg har hatt noen dager til å sørge. Takk så mye for din forståelse, undersått. Din kjærlighet og støtte har betydd verden for oss begge. -Slave udyret»

Etter matmor, Anne Marie Avey, fra Seattle i USA postet den triste beskjeden på Meows facebookside, har det strømmet inn med kondolanser og minnevideoer på youtube.

«Hvil i fred oberst, dine krumspring kan aldri overgås, vi elsker deg.»

«Jeg er så lei meg for at obersten har gått bort. Hans undersåtter føler seg tapt uten sin kjære leder.»

Ble funnet i grøftekanten
Avey adopterte Meow i 2011 etter at han ble funnet forlatt i en grøftekant.

Etterhvert skjønte hun at Meows konstant sure oppsyn var for kostelig til å holde for seg selv, så hun hjalp Colonel Meow til å sette opp sin egen Facebook-side hvor katten stadig lastet opp videoer og bilder av seg selv.

Hater Boo Ikke minst fikk Meow utløp for sitt intense hat til verdens søteste hund, Boo. Meow har blant annet laget en video (se over) der han logger seg inn på Facebook, mens han drikker whiskey, og skriver «jævla hipster» under et av de «søte» Boo-bildene.

Facebook-siden har gitt Colonel Meow enorm oppmerksomhet og flere hundre tusen har sett videoene der han serverer sitt sinte blikk.

- Jeg var naiv og trodde at man ikke fikk så mye oppmerksomhet ved å legge ut ting på Facebook. I starten gjorde jeg dette for familie og venner, slik at de kunne bli kjent med Colonel. Jeg følte det som en seier da Meow hadde 166 «likes» og halvparten av dem var folk jeg ikke kjente, sier Avey.

I dag har den berømte katten hele 365,413 følgere på facebook-siden sin som nå renner over av kondolerende meldinger fra undersåtter fra hele verden når det hele nå er slutt. 

Hele Norges coronakart