«Verdens største»: - Vokser fremdeles

For Jonah Falcon (52) har den store penisen gitt ham mye glede siden ungdomsåra. Men det er ikke helt problemfritt å leve med lem i gigantklassen.

PLUS SIZE: Med en lengde på 34 centimeter i erigert tilstand, har Jonah Falcon det som skal være verdens lengste penis. Foto: Jam Press
PLUS SIZE: Med en lengde på 34 centimeter i erigert tilstand, har Jonah Falcon det som skal være verdens lengste penis. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den ferske Channel 4-dokumentaren «My Massive C**k», forteller en gruppe menn om hvordan det er å leve med et digert lem mellom beina.

En av dem er den amerikanske skuespilleren og TV-personligheten Jonah Falcon (52). Siden 1999 har han kunnet smykke seg med tittelen «verdens største penis».

Og det er noen virkelig imponerende mål han kan slå i bordplata med:

Kjønnsorganet hans har blitt målt til respektable 24 centimeter i slapp tilstand, 34 centimeter i erigert tilstand og 20 centimeter i omkrets. Det tilsvarer størrelsen og røfflig omkretsen på en vinflaske.

Ifølge Falcon selv vokser den fremdeles.

- Av en eller annen grunn har den blitt tykkere, til det punktet at jeg ikke lenger kan motta oralsex på grunn av omkretsen. Samleie krever på sin side en svært sakte inntreden, sier han i et intervju med nyhetsbyrået Jam Press.

Svimmel av ereksjon

Det kreves unektelig mye blod for å holde verdens lengste stake i giv akt. Ifølge Falcon blir han lettere svimmel når han har ereksjon.

- Til gjengjeld er det vanskeligere å få den fullstendig oppreist. Men det tror jeg er vel så mye en følge av alder, forklarer 52-åringen.

TRANGT: Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Jonah stikker seg ut i tettsittende bukser. Foto: Jam Press
TRANGT: Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Jonah stikker seg ut i tettsittende bukser. Foto: Jam Press Vis mer

Når Falcon er ute blant andre mennesker, unngår han tettsittende benklær for ikke å vekke oppsikt.

- Siden testiklene mine er ekstremt store, sliter jeg med konstant framtredende buler. For å kunne være «inkognito», har jeg en tendens til å bruke posete eller plisserte bukser.

Sex for penger

Første gang omverden for alvor ble klar over Falcons nedre regioner, var i 1998 i forbindelse med HBO-dokumentaren «Private Dicks: Men Exposed», hvor 25 nakne menn åpner opp om å leve med stort lem.

Falcon er bifil og har etter eget utsagn alltid kunnet velge og vrake blant partnere.

- Når du er ung, veltrent og har en pikk som rekker halvveis ned til knærne, er det ikke så vanskelig å finne en date, bemerket han tørt da Dagbladet snakket med ham i 2018.

NAKEN: Det lønner seg å se gjennom det man legger ut på Instagram. Det erfarte den svenske politimannen og influenseren Martin Melin. Video: Instagram / themartinmelin. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV. Vis mer

I ungdommen ble Falcon ofte tilbudt penger for sex. Hvis noen viftet med femhundre eller tusen dollar foran nesa på ham, var det vanskelig å si nei.

Innimellom får han fremdeles slike forespørsler.

- Jeg tar det som en kompliment, at folk vil betale for å ha sex med en 48 år gammel mann, sa han til Dagbladet i 2018.

Samtidig lot han det henge i lufta om han fortsatt takket ja eller nei til den slags tilbud.

Rett på sak

Da Dagbladet møtte Falcon, fortalte han at det som regel er menn som tar kontakt i håp om å overtale ham til et stevnemøte i blanke messingen.

ÅPENHJERTIG: Jonah Falcon har vært en populær gjest på mangt et TV-program, som her i det britiske frokost-programmet «This Morning» i 2012. Foto: NTB
ÅPENHJERTIG: Jonah Falcon har vært en populær gjest på mangt et TV-program, som her i det britiske frokost-programmet «This Morning» i 2012. Foto: NTB Vis mer

- Jeg får mange henvendelser fra karer som var tenåringer da HBO-dokumentaren kom ut. De har fantasert om meg siden tenåra, og skjønte kanskje at de var homofile på grunn av meg. De tar iblant kontakt i voksen alder, fortalte han.

Mens menn gjerne går rett på sak, er interesserte kvinner ofte langt mer blygere.

- De har en tendens til å gå rundt grøten. Men jeg er såpass gammel nå at jeg skjønner fort hvor landet ligger.

Stoppet på flyplassen

En av mennene som deltar i Channel 4-dokumentaren forteller at elskere bare vil ha ham for det som befinner seg nedenfor beltestedet. En annen har vurdert å få kirurgisk redusert størrelsen på penis.

Selv har Falcon aldri vært inne på tanken om å gjøre noe med størrelsen på kjønnsorganet sitt. Men han kjenner seg igjen i problemene på kjærlighetsfronten.

- Jeg har drømt om barn og å finne noen å slå meg til ro sammen med, men jeg har ennå til gode å finne noen som ønsker det samme som meg, fortalte han til Dagbladet i 2018.

DEN PERFEKTE PENIS: Finnes den, eller handler det om hvordan man bruker den? Vi dro på stranden på Huk og sjekket med kvinnene der hvor avgjørende størrelsen er. Video: John T. Pedersen og Reporter: Trine Høklie Jonassen Vis mer

Nylig ble Falcon stoppet av sikkerhetspersonellet på Los Angeles internasjonale flyplass. Skanneren hadde nemlig fanget opp en «gigantisk uforklarlig bul» i buksene hans.

- De sjekket meg grundig og kunne raskt konstatere at jeg var «helt naturlig». Dette skjer imidlertid ofte når det kommer til elektriske skanneenheter, sier han i intervjuet med Jam Press.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer