Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Verdens økonomiske forum:

Verdenseliten lurer: «Hvem er han fyren med cowboyhatt?»

Tesla-gründerens ukjente bror vekket oppsikt i Davos.

VEKKET OPPSIKT: Han lever i skyggen av sin verdenskjente storebror, men er i det minste ikke redd for å bli sett. For Kimbal Musk, eller «den fyren i cowboyhatt» - som han ble kalt, vekket oppsikt blant verdenseliten i Davos denne uka. Foto: Nicolai Eriksen
VEKKET OPPSIKT: Han lever i skyggen av sin verdenskjente storebror, men er i det minste ikke redd for å bli sett. For Kimbal Musk, eller «den fyren i cowboyhatt» - som han ble kalt, vekket oppsikt blant verdenseliten i Davos denne uka. Foto: Nicolai Eriksen Vis mer

DAVOS (Dagbladet): Mellom menn og kvinner i grå, svarte og mørkeblå dresser og kjoler som samles i små «klikker» på Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos, var det en person «alle» snakket om i går.

«Hvem er han fyren med cowboyhatt?» spør en amerikansk næringslivstopp.

Det var nemlig vanskelig å ikke legge merke til Kimbal Musk. Mannen i western-støvler, svart olabukse, bokstaven K gravert inn på en beltespenne på størrelse med en tallerken, blårutet skjorte og en oppsiktsvekkende hvit cowboyhatt er åpenbart ikke redd for å bli sett.

- Mamma ga oss en oppdragelse med fokus på at vi skulle bli uavhengige, omtenksomme og omsorgsfulle, og at vi skulle bry oss om verden på en måte som vi nå begynner å se i våre bedrifter, sier 45 år gamle Musk, som er broren til den ett år eldre Tesla-gründeren Elon Musk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?