Verdens økonomiske forum:

Verdenseliten lurer: «Hvem er han fyren med cowboyhatt?»

Tesla-gründerens ukjente bror vekket oppsikt i Davos.

VEKKET OPPSIKT: Han lever i skyggen av sin verdenskjente storebror, men er i det minste ikke redd for å bli sett. For Kimbal Musk, eller «den fyren i cowboyhatt» - som han ble kalt, vekket oppsikt blant verdenseliten i Davos denne uka. Foto: Nicolai Eriksen
VEKKET OPPSIKT: Han lever i skyggen av sin verdenskjente storebror, men er i det minste ikke redd for å bli sett. For Kimbal Musk, eller «den fyren i cowboyhatt» - som han ble kalt, vekket oppsikt blant verdenseliten i Davos denne uka. Foto: Nicolai Eriksen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DAVOS (Dagbladet): Mellom menn og kvinner i grå, svarte og mørkeblå dresser og kjoler som samles i små «klikker» på Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos, var det en person «alle» snakket om i går.

«Hvem er han fyren med cowboyhatt?» spør en amerikansk næringslivstopp.

Det var nemlig vanskelig å ikke legge merke til Kimbal Musk. Mannen i western-støvler, svart olabukse, bokstaven K gravert inn på en beltespenne på størrelse med en tallerken, blårutet skjorte og en oppsiktsvekkende hvit cowboyhatt er åpenbart ikke redd for å bli sett.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer