Verdt å vente på?

I to timer sto de i kø for en tur med den enorme berg- og dalbanen. På vei opp i loopen var det tid for ny venting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De 30 gjestene ved Warner Brothersparken utenfor Madrid var svært ivrige etter en tur med berg- og dalbanen «Stunt Fall». To timer tok det før de endelig kunne sette seg i vognene og vente på suget fra banens 55 meter høye fall.

Men på vei opp en ramp ble det bråstopp. Strømmen gikk, og dermed stoppet berg- og dalbanen. Ifølge de spanske avisene El Mundo og El Pais var vognene kommet så langt opp i loopen at passasjerene ble sittende opp ned.

Og mens tida gikk fikk ikke passasjerene noe informasjon om hva som var galt, hevder de. Og tida gikk fort. Ifølge de uheldige adrenalinjegerne i vognene satt de fastspent i mer enn en time.

- De satt ikke fast i mer enn 55 minutter, sier en talsmann for fornøyelsesparken, Pilar Azcarraga, til nyhetsbyrået AP. Han hevder også at passasjerene fikk informasjon om hva som var galt mens de satt fast.

Mer eller mindre enn en time etter bråstoppen fikk uansett de ansatte i parken sluppet ned vognene igjen. Og med alle passasjerene uskadd.

Parken åpnet for seks måneder siden, og har tidligere vært plaget av tekniske feil og organisatoriske bommerter. Blant annet viste det seg at restaurantene på området var for små, og at de derfor gikk tom for mat tidlig på dagen.

«STUNT FALL»: Men av og til blir det bråstopp i Spania.