Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Verken navn eller nummer

- Uten Roar Berg Nielsen hadde jeg ikke fått betalt for skaden på bilen, sier kvinnen som disponerer Volvoen som Jens Stoltenberg rygget på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Arbeiderpartiet har ryddet opp i saken. Jeg ønsker ikke å bidra til at denne historien blir kjent for offentligheten. Men jeg kan bekrefte saksgangen, slik Roar Berg Nielsen har forklart den til Dagbladet, sier hun.

Likevel bekrefter kvinnen at det verken var lagt igjen navn, telefonnummer eller opplysninger om hvem som hadde rygget på bilen hennes.

- Jeg var ikke klar over at det var Jens Stoltenberg som hadde rygget på bilen min og påført Volvoen skader, før Roar Berg Nielsen varslet oss. Jeg har alt å takke Berg Nielsen for. Hadde det ikke vært for ham, hadde vi ikke fått dekket skadene på bilen, sier kvinnen.

Kvinnen sier at hun fant en parkeringsbillett, som var festet under vindusviskeren. Billetten har hun tatt vare på.

Hun bekrefter også at bilen nå er reparert, og at regningen er sendt direkte til Det norske Arbeiderparti.

- Representanten for Arbeiderpartiet ønsket ikke at skadesaken skulle sendes til forsikringsselskapet.

Familien har aldri hatt kontakt med Stoltenberg angående skadene på bilen; en ansatt i Arbeiderpartiet har derimot tatt kontakt. Det skjedde først etter at Roar Berg Nielsen varslet kvinnen om at det var Jens Stoltenberg som var skyld i skadene på Volvoen.

Hele Norges coronakart