Veronica (22) forsvant sporløst: Dette er de ubesvarte spørsmålene

Lørdag er det tre uker siden Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ble sett i live.

MELDT SAVNET:  Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ble 28. oktober meldt savnet, da hun ikke dukket opp på et møte i Sogndal sentrum. En kriminalteknisk søkshund var tirsdag med å undersøke området rundt boligen hennes. I morgen vil politiet utvidet søksområdet. Foto: Håvard Nesbø / NTB scanpix
MELDT SAVNET: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ble 28. oktober meldt savnet, da hun ikke dukket opp på et møte i Sogndal sentrum. En kriminalteknisk søkshund var tirsdag med å undersøke området rundt boligen hennes. I morgen vil politiet utvidet søksområdet. Foto: Håvard Nesbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Nå har det gått lang tid, og sannsynligheten for å finne henne i live minker for hver dag som går. Vi har ikke så store forhåpninger, vi er jo realistiske, sier regionlensmann Asle Karoliussen til Dagbladet. 

Fra hun sist ble sett lørdag 25. oktober, til hun ble meldt savnet tirsdag 28. oktober, har politiet ingen aning om hva hun kan ha foretatt seg.

- Familien har det ikke så greit. De har det veldig tøft. Deler av familien har også deltatt i søkene etter Veronica, sier bistandsadvokat Synne Catrin Øren til Dagbladet.    Hva skjedde de tre «blanke» dagene? Lørdag 25. oktober, på formiddagen, ble Veronica kjørt hjem til huset sitt i Årøy. Siden har ingen sett henne.

Men hva som skjedde mellom da og tirsdag, er et mysterium. Foreløpig har politiet ingen aning om hva som kan ha skjedd i disse tre avgjørende dagene.

- Vi har ikke kjennskap til andre avtaler hun skulle møtt opp til. Det var ingen andre hendelser eller generelle ting som kunne utløst en savnetmelding, før tirsdagen, sier Karoliussen til Dagbladet.

Veronica var arbeidsøkende, og hadde dermed ingen jobb hun skulle møtt opp på de tre dagene. Men da hun ikke møtte opp på en avtale i Sogndal sentrum tirsdag, ble politiet varslet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer