Veronica og Per savner gården

Per Kristian og Veronica Orderud tok det fullstendig med ro på sin første dag i frihet. Nå gleder ekteparet seg til å komme tilbake til Orderud gård før helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hva nå, politimester?

- Det ble slettes ikke seint, sier Per Kristian Orderuds forsvarer, Cato Schiøtz - og sikter til feiringen av løslatelsen mandag kveld. Det skjedde på hemmelig sted på Østlandet. Forsvarerne Cato Schiøtz og Frode Sulland forlot det hemmelige oppholdsstedet tirsdag morgen. Nå slapper ekteparet av sammen med nære slektninger.

Tilbake til gården

Odelsgutten Per Kristian Orderud vil raskt tilbake for å få driften på fote igjen.

- Det er et interessant spørsmål å stille seg hvem som skal betale for oppryddingen av politiets rot. Politiet har også tatt med seg mange av eiendelene deres, sier Schiøtz.

Grønnerød

Veronica Orderuds forsvarer, Frode Sulland, sier til Dagbladet at ekteparet nå først og fremst trenger fred og ro.

- Veronica har nesten vanskelig for å forstå at det er blitt som det er blitt. Nå forsøker de å finne roen. Det har jo vært en vakker dag, som de har tilbrakt sammen, sier Sulland.

Medsiktede Lars Grønnerød reiste, ifølge medforsvarer og advokat Morten Kjensli, på fjellet sammen med foreldrene allerede mandag kveld.

Kristin Kirkemo er trolig sammen med nær familie, men Dagbladet får bekreftet at hun har snakket med siktede Lars Grønnerød på telefon.