Veronica sjikaneres på mobilen

Etter at en tekstmelding med Veronica Orderuds mobiltelefonnummer raste landet rundt i går, ble oppringingene så plagsomme at den trippeldrapstiltalte kvinnen måtte bytte telefonnummer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den noe kryptiske tekstmeldingen som tikket inn på mobiltelefoner fra Nordkapp til Lindesnes lød slik: «FIKK EI MELDING DER NAVNET DITT VA MED, MEN KJENNE IKKJE NUMMERET. 95056494 SJEKKE DU DET?»

Resultatet har vært en storm av henvendelser til Opplysningen 180, og talløse oppringinger til Veronica Orderud, selv fra intetanende folk som bare ville vite hvem som hadde knyttet navnet deres til et telefonnummer de ikke ante hvor stammet fra.

- Det har vært forferdelig plagsomt, sier Veronica Orderuds forsvarer, Frode Sulland.

Utenat

På Opplysningen lærte de raskt mobilnummeret utenat i går.

- Jeg har bare vært på jobb i litt over to timer, men har allerede fått 15-16 henvendelser fra folk som lurer på hvem som har dette nummeret, sier en ansatt ved Opplysningen til Dagbladet ved 20.30-tida i går kveld.

Henvendelsene kom fra hele landet.

- Jeg fikk tre på rad, en fra Narvik, en fra Bergen og en fra Trondheim. Meldingen har tydeligvis gått som ild i tørt gress over hele Norge. Men vi opplyser folk om at det er en SMS-kjedemelding, og oppfordrer dem til ikke å ringe nummeret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer