Veronicas (22) familie: - Uavhengig av dagens funn er det fortsatt flere spørsmål enn svar

Død kvinne ble funnet i vannet ved Sogndal i dag.

SAVNET SIDEN 28. OKTOBER:  Veronica Heggheim Stegegjerdet ble meldt savnet fra huset sitt i Årøy ved Sogndal den 28. oktober. I dag ble en død kvinne funnet her i Barnesfjorden, men kvinnen er ennå ikke identifisert. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB scanpix og Privat
SAVNET SIDEN 28. OKTOBER: Veronica Heggheim Stegegjerdet ble meldt savnet fra huset sitt i Årøy ved Sogndal den 28. oktober. I dag ble en død kvinne funnet her i Barnesfjorden, men kvinnen er ennå ikke identifisert. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB scanpix og Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen er det tre uker siden Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) sist ble sett i live i Årøy ved Sogndal. Hun ble meldt savnet 28. oktober, og politiet fant i dag en død kvinne i Barsnesfjorden.

Den døde kvinnen er ikke identifisert, men Veronicas familie har hatt fortløpende kontakt med politiet i hele dag.

- Familien har det veldig tøft. De forholder seg til den informasjonen vi har fått fra politiet. Kvinnen som ble funnet, er ikke identifisert, men det er klart at dette er en vanskelig dag for familien, skriver bistandsadvokat Synne Catrin Øren i en sms til Dagbladet.

- De håper å få svar på hva som har skjedd. Uavhengig av dagens funn er det fortsatt flere spørsmål enn svar, skriver Øren.

• Les også: Veronica (22) forsvant sporløst: Dette er de ubesvarte spørsmålene

Håper på svar Letemannskaper har de siste ukene kjempet mot klokka for å finne Veronica i live. Familien sa i går til Dagbladet at de håpet på svar.

- Familien har det ikke så greit. De har det veldig tøft. De håper jo at hun skal bli funnet i god behold, eller at hun i alle fall blir funnet, så de får svar, sa bistandsadvokat Synne Catrin Øren til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer