Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Verre enn terrorisme og islam

Amerikansk kongressmedlem om homofili.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kongressmedlem Sally Kern fra Oklahoma trodde hun snakket til femti tilhørere på en sammenkomst i distriktet sitt.

Nå har nærmere 300 000 mennesker sett og hørt hva hun mener om homofile, og Kern skal ha mottatt dødstrusler.

Fredag publiserte The Gay and Lesbian Victory Fund, en amerikansk organisasjon som arbeider for å velge åpent homofile politikere, en YouTube-video med et lydopptak av kongressmedlem Sally Kern fra Oklahoma.

På opptaket kommer Kern med det amerikanske medier og profilerte bloggere karakteriserer som hårreisende uttalelser om homoseksualitet.

-Ødelegger nasjonen

Kerns tale til partifeller i sitt distrikt ble spilt inn i hemmelighet av republikanere som sympatiserer med homobevegelsen, skriver The Advocate, et magasin for homofile.

Videoen «I\'m listening» gjengir et utdrag av Kerns tale, ledsaget av den homofile interesseorganisasjonen Victory Funds talende bilder og tekster.


- Den homoseksuelle agendaen ødelegger nasjonen vår, sånn er det bare, sier Kern på opptaket, og legger til at en homofil livsstil har dødelige konsekvenser.

«JEG HØRER»: Dette er bare et av mange talende bilder i videoen den homofile interesseorganisasjonen Victory Fund har publisert på YouTube. Innfelt er Sally Kern, slik hun presenteres på Oklahomas hjemmeside. Faksimile: YOUTUBE
«JEG HØRER»: Dette er bare et av mange talende bilder i videoen den homofile interesseorganisasjonen Victory Fund har publisert på YouTube. Innfelt er Sally Kern, slik hun presenteres på Oklahomas hjemmeside. Faksimile: YOUTUBE Vis mer

Kern hevder nemlig at homofile er oftere syke og lever kortere enn heteroseksuelle.

- Faktum er at samfunn som har omfavnet homofili fullt og helt, ikke har vart mer enn noen få tiår, slår Kern videre fast.

-Verre enn islam

- Jeg mener ærlig talt at dette er den største trusselen mot nasjonen vår, til og med større enn terrorisme og islam, holder Kern fram.

Grunnen til det er at de homofile ifølge Kern infiltrerer skolesystemet og politikken:


- Vet dere hvorfor de kjemper for lavere skolealder? De vil ha de yngste barna våre inn på offentlige skoler for å indoktrinere dem. De går etter de yngste barna, til og med toåringer, for å lære dem at den homoseksuelle livsstilen er akseptabel.

Deretter sammenligner Oklahoma-politikeren homofili med kreft.

- Dersom man har kreft i lilletåa sier man ikke at man skal glemme det fordi resten av kroppen er ok. Det sprer seg og er dødelig. Dette sprer seg, og det vil ødelegge våre ungdommer, fastslår Kern.

image: - Verre enn terrorisme og islam

Møter motbør

Chuck Wolfe, leder i Victory Fund, sier til interessebladet The Advocate at vettuge mennesker ikke vil la seg overbevise av Kern, men at han likevel er bekymret over at en person med slike meninger opptrer som folkevalgt.


- Noen som sitter i et offentlig organ og spyr ut den typen hat, representerer ikke innbyggerne i sitt distrikt. Alle folkevalgte representerer også homofile amerikanere i sin valgkrets, og at noen bruker slike ord om velgerne er forferdelig skummelt, mener Wolfe.

Den homofile kjendisbloggeren Perez Hilton er bare en av mange som oppfordrer til å gi Sally Kern tilbakemelding.

Truet på livet

Men selv etter å ha mottat flere tusen eposter har Kern ingen planer om å unnskylde eller trekke tilbake uttalelsene.

I en pressemelding bruker Kern ytringsfriheten som forsvar.

- Jeg sa ingenting som ikke er sant, og ingenting som sprang ut fra et hatefullt ståsted, sier hun til den lokale nettavisa NewsOK.com i dag.

Kern forteller at mange av epostene er vulgære i tonen, og at noen er direkte truende.

- Jeg har hørt hva du sa, og du burde drepes... sammen med George W. Bush! Kristendommen er samfunnets kreft og bør elimineres, skal det stå i en av henvendelsene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media