Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Verre og verre

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Hva i all verden er det for slags personer som styrer USA, verdens eneste supermakt og vår fremste allierte? Lenge har det vært grunn til å stille det spørsmålet, men nå kan ingen nøle lenger. Før helga sa visepresident Dick Cheney til Israels forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer at for hans skyld kunne Israel henge Yassir Arafat. Det var Ben-Eliezer selv som sa dette på en pressekonferanse, så her er det ingen mistanke om misforståelser eller plantet lekkasje.
  • Cheney er den sterkeste visepresidenten på lang tid. Mange mener han er en slags statsminister, særlig i utenrikspolitikken, der president Bush har minimale kunnskaper og erfaringer. Desto mer sjokkerende er hans holdninger. Dette er verre enn vill vest, det er lovløshet satt i system fra lederskapet i verdens mektigste nasjon. Det er livsfarlig om denne holdningen blir møtt med handlingslammelse fra andre land. Det må snart gå opp også for den norske regjeringen.
Hele Norges coronakart