- Verst for barna mine

Mullah Krekar er ute av leiligheten bare en gang i uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det verste er den psykiske situasjonen til barna. Jeg vet at jeg ikke har gjort noe kriminelt mot noen, verken nordmenn eller andre.

 Jeg vet at det jeg møter er på grunn av religionen min, og jeg tåler det, men situasjonen påvirker barna, sa Mullah Krekar da han i  ettermiddag møtte i Oslo tingrett i forbindelse med et bevisopptak for høyesterett.

Krekar fortsetter sin kamp for å bli i Norge, og håper at familiens dårlige økonomi og hensynet til barn og kone skal bidra til at han får bli.

Flaut med blikkene

Mullah Krekar er nå uten oppholdstillatelse og arbeidstillatelse etter at han formelt ble utvist, fordi regjeringen anså ham som en fare for rikets sikkerhet.

Han har de siste to årene holdt seg hjemme i leiligheten  på Grønland i Oslo.

Han går ikke ut på gata sammen med familiemedlemmer lenger, på grunn av alle de harde blikkene: Det er flaut, ga Krekar uttrykk for.

Sønnen mobbes

Verst sa han det var for yngstesønnen, som går i syvende klasse. Han blir ertet og mobbet på skolen på grunn av faren sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.