- Verste valgkampen jeg har opplevd

Håvard Jensen, Frp-varaordfører i Hobøl, er i sluttspurten av sin tiende valgkamp. Men aldri har det vært tyngre.

GRASROTAS MANN: Håvard Jensen (61) representerer Frp-grasrota og lyttes til av partiledelsen, ikke minst i rovdyrpolitikken. I skogkanten i Hobøl har småbedriftgründeren rev og ulv som nærmeste naboer. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet
GRASROTAS MANN: Håvard Jensen (61) representerer Frp-grasrota og lyttes til av partiledelsen, ikke minst i rovdyrpolitikken. I skogkanten i Hobøl har småbedriftgründeren rev og ulv som nærmeste naboer. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOBØL/MOSS (Dagbladet): - Nei, for å være ærlig er årets valgkamp den desidert verste jeg har opplevd, sier Håvard Jensen.

Han ble valgt til ordfører i Hobøl i 2007 med 32,6 prosent av stemmene, Frp var da nesten tre ganger større enn Høyre. Ved forrige kommunevalg fikk Høyre ordføreren, mens Håvard Jensen ble varaordfører.

- Her i Hobøl oppnådde Frp 22,7 prosent i 2011 og 19,9 prosent i 2015. Nå får vi den ene nedslående meldingen etter den andre. På siste måling er vi under 10 prosent i den nye storkommunen. Fæle greier. Vi får svi for bompengekaoset, ikke fordi vi har gjort en dårlig jobb lokalt, sier 61-åringen.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer