Vestfold: Front mot front - mann i 20-åra omkom på E18

Én person i hver bil - E18 stengt mellom Ringdal og Bommestad.

ULYKKE: Lørdag formiddag melder Sørøst politidistrikt om en alvorlig ulykke på E18 i Vestfold. Video: Geir Eriksen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: En mann i 20-årene, bosatt i Vestfold, mistet livet i frontkollisjonen, opplyser Sør-Øst politidistrikt i 11.45-tiden. Han kjørte bilen som var over på feil side av midtdeleren. Personen i den andre bilen er en mann i 20-årene, bosatt i Sandefjord. Politiet har ikke fått oppdatert skadesituasjonen fra sykehuset i Tønsberg, opplyser poliets operasjonsleder Arild Alfheim til Dagbladet.

Alvorlig trafikkulykke på E18 i Vestfold like etter klokka 07 i dag: frontkollisjon mellom to biler, melder Sør-Øst politidistrikt.

Det er 110-sone og to kjørefelt i hver retning - skilt med fysisk midtdeler på strekningen.

Vitne opplyser til Dagbladet at frontkollisjonen skjedde rett på sørsiden av Rødbøl-tunnelen, som ligger nord for Larvik.

- Det var en person i hver bil, vi kan ennå ikke si skadeutfallet bortsett fra at det er alvorlig, sier operasjonsleder Arild Alfheim i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet ved 08-tiden.

En av førerne, som satt fastklemt, er kjørt til sykehuset i Tønsberg.

På feil side av midtdeleren

Politiet fikk den første meldingen klokka 07.03 om en bil som kjørte på feil side av midtddeleren - nordover i sydgående felt.Den første observasjonen kom til politiet fra området ved Larvik-tunnelen nær Farris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer