ULYKKE: Lørdag formiddag melder Sørøst politidistrikt om en alvorlig ulykke på E18 i Vestfold. Video: Geir Eriksen. Vis mer

Vestfold: Front mot front - mann i 20-åra omkom på E18

Én person i hver bil - E18 stengt mellom Ringdal og Bommestad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: En mann i 20-årene, bosatt i Vestfold, mistet livet i frontkollisjonen, opplyser Sør-Øst politidistrikt i 11.45-tiden. Han kjørte bilen som var over på feil side av midtdeleren. Personen i den andre bilen er en mann i 20-årene, bosatt i Sandefjord. Politiet har ikke fått oppdatert skadesituasjonen fra sykehuset i Tønsberg, opplyser poliets operasjonsleder Arild Alfheim til Dagbladet.

Alvorlig trafikkulykke på E18 i Vestfold like etter klokka 07 i dag: frontkollisjon mellom to biler, melder Sør-Øst politidistrikt.

Det er 110-sone og to kjørefelt i hver retning - skilt med fysisk midtdeler på strekningen.

Vitne opplyser til Dagbladet at frontkollisjonen skjedde rett på sørsiden av Rødbøl-tunnelen, som ligger nord for Larvik.

- Det var en person i hver bil, vi kan ennå ikke si skadeutfallet bortsett fra at det er alvorlig, sier operasjonsleder Arild Alfheim i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet ved 08-tiden.

En av førerne, som satt fastklemt, er kjørt til sykehuset i Tønsberg.

På feil side av midtdeleren

Politiet fikk den første meldingen klokka 07.03 om en bil som kjørte på feil side av midtddeleren - nordover i sydgående felt.Den første observasjonen kom til politiet fra området ved Larvik-tunnelen nær Farris.

E18 er fortsatt stengt mellom Ringdal og Bommestad ved 09.15-tiden, og vil fortsatt være det utover formiddagen. Gamle E18 er anbefalt omkjøringsveie.

Ulykkesgruppa i Statens vegvesen er varslet.

- Politiet har ennå ikke fått fastslått hvor den ene ulykkesbilen kom over på feil side, sier politiets operasjonsleder ved 09.15-tiden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer