Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vestlige diplomater omringet av væpna demonstranter

Presidenten i Jemen nekter å signere avtale om avgang.

KREVER ENDRING: Demonstranter samlet seg i gatene i Sanaa i dag for å protestere mot den sittende presidenten som nektet å skrive under på en avtale om å gå av i dag. Ifølge CNN skal ambassadørene fra USA, Storbritannia og EU til Jemen være omringet i en ambassade. Foto: REUTERS/Khaled Abdullah/SCANPIX
KREVER ENDRING: Demonstranter samlet seg i gatene i Sanaa i dag for å protestere mot den sittende presidenten som nektet å skrive under på en avtale om å gå av i dag. Ifølge CNN skal ambassadørene fra USA, Storbritannia og EU til Jemen være omringet i en ambassade. Foto: REUTERS/Khaled Abdullah/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den amerikanske, britiske og EUs ambassadør til Jemen er rapportert fanget i en ambassade, omringet av sinte bevæpnede pro-regime demonstranter, melder CNN.

De skal være opprørt fordi arabiske meklere prøver å få Jemens president Ali Abdullah Saleh til å slippe makten i landet.

Presidenten nektet igjen å undertegne en avtale som skulle banet vei for en fredelig maktoverføring i landet i dag, melder NTB.

President Ali Abdullah Saleh vil først ha en klargjøring av hvilke «mekanismer» som skal brukes for å sette avtalen ut i livet, uttalte et medlem av regjeringspartiet søndag.

I henhold til avtalen skal Saleh gå av etter en overgangsperiode på 30 dager.

VIL IKKE SIGNERE:  President Ali Abdullah Saleh. Foto: AFP/ GAMAL NOMAN/SCANPIX
VIL IKKE SIGNERE: President Ali Abdullah Saleh. Foto: AFP/ GAMAL NOMAN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media