Vet du hvem hun er?

«Jane Doe» funnet i Manhattan med hukommelsestap.

-VIL BARE VITE HVEM JEG ER: «Jane Doe» er mellom 14 og 17 år, og ble funnet utenfor et barnehjem i Manhattan med fullstendig hukommelsestap. Foto: NYC Administration for Children's Services
-VIL BARE VITE HVEM JEG ER: «Jane Doe» er mellom 14 og 17 år, og ble funnet utenfor et barnehjem i Manhattan med fullstendig hukommelsestap. Foto: NYC Administration for Children's Services Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): For to uker siden dukket denne jenta opp på Manhattan i New York, uten å vite hvor hun bor, hvem familien hennes er, hvem hun selv er, eller navnet sitt.

- Jeg vil bare vite hvem jeg er, sier den blonde jenta, som ble funnet 9. oktober, i en pressemelding fra New York City Administration for Children's Services.- Jeg vil vite hva som har skjedd med meg.

Kalles «Jane Doe»Den mystiske jenta ble funnet rundt midnatt utenfor et barnehjem for ungdommer på Manhattan. En sikkerhetsvakt så henne gå alene langs gata, og ropte etter henne. Da hun ikke reagerte, ringte han politiet.

Organisasjonen som driver barnehjemmet sier til CNN at hun ikke bodde der, og heller ikke så ut til å ville søke tilflukt der.

Nå går jenta under kallenavnet «Jane Doe», den amerikanske vrien på «NN». Hun er 168 centimeter høy, lys i huden, med kort, rett blondt hår og blå øyne. Leger som har undersøkt henne, anslår at hun er mellom 14 og 17 år gammel.

Ingen etterlysningnerPolitiet synes det er merkelig at ingen har kontaktet dem angående jenta, og derfor søker de publikums hjelp i håp om å gjenforene henne med familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer