Vet hvem den døde er fra utbrent bil

Ingen vitner - ikke noe kriminelt, sier Innlandet politidistrikt.

IKKE LENGER MISTENKELIG:  Den utbrente Volvo stasjonsvognen blir lastet av ved Lunner Auto tirsdag kveld. Foto: Eivind Marcelino.
IKKE LENGER MISTENKELIG: Den utbrente Volvo stasjonsvognen blir lastet av ved Lunner Auto tirsdag kveld. Foto: Eivind Marcelino. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etterforskningen etter funnet av en død person i en utbrent bil tirsdag ettermiddag tyder på at det ikke foreligger noe straffbart i forbindelse med dødsfallet, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding i formiddag.

- Politiet mener å vite hvem den avdøde er. Identitet vil bli bekreftet gjennom identifikasjon, som ennå ikke er gjort, opplyser politiet.

Det var ved 15.30-tiden tirsdag at politiet fikk melding om en utbrent Volvo stasjonsvogn på riksvei 23 på fylkesgrensen mellom Oppland og Akershus - den såkalte «gamleveien» mellom Hadeland og Gardermoen i Lunner kommune..

- Det var en tilfeldig forbipasserende som meldte fra, og vi har foreløpig ikke hatt kontakt med andre vitner som har sett hva som skjedde, sier politiadvokat Ingveig Nøkleby til Dagbladet ved 12.30-tiden.

- Ikke ulykke - Politiet har foreløpig ingen grunn til å tro at det har skjedd en ulykke. Kripos bistår i etterforskningen, og den foreløpige obduksjonsrapporten med identitet kan komme i løpet av dagen, sier politiadvokaten.

Hun vil foreløpig ikke opplyse mer om personens tilhørighet av hensyn til pårørende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer