Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vet hvem den døde er fra utbrent bil

Ingen vitner - ikke noe kriminelt, sier Innlandet politidistrikt.

 IKKE LENGER MISTENKELIG:  Den utbrente Volvo stasjonsvognen blir lastet av ved Lunner Auto tirsdag kveld. Foto: Eivind Marcelino.
IKKE LENGER MISTENKELIG: Den utbrente Volvo stasjonsvognen blir lastet av ved Lunner Auto tirsdag kveld. Foto: Eivind Marcelino. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etterforskningen etter funnet av en død person i en utbrent bil tirsdag ettermiddag tyder på at det ikke foreligger noe straffbart i forbindelse med dødsfallet, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding i formiddag.

- Politiet mener å vite hvem den avdøde er. Identitet vil bli bekreftet gjennom identifikasjon, som ennå ikke er gjort, opplyser politiet.

Det var ved 15.30-tiden tirsdag at politiet fikk melding om en utbrent Volvo stasjonsvogn på riksvei 23 på fylkesgrensen mellom Oppland og Akershus - den såkalte «gamleveien» mellom Hadeland og Gardermoen i Lunner kommune..

- Det var en tilfeldig forbipasserende som meldte fra, og vi har foreløpig ikke hatt kontakt med andre vitner som har sett hva som skjedde, sier politiadvokat Ingveig Nøkleby til Dagbladet ved 12.30-tiden.

- Ikke ulykke
- Politiet har foreløpig ingen grunn til å tro at det har skjedd en ulykke. Kripos bistår i etterforskningen, og den foreløpige obduksjonsrapporten med identitet kan komme i løpet av dagen, sier politiadvokaten.

Hun vil foreløpig ikke opplyse mer om personens tilhørighet av hensyn til pårørende.

- Politiet har opprettet en gruppe som tar seg av pårørende, og vi har vært i kontakt med folk som kjenner den personen vi mener er funnet død, sier politiadvokat Ingveig Nøkleby.

En død person ble funnet i bilen, som ikke hadde synlige kollisjonsskader, og politiet gikk i går ut med at dødsfallet ble etterforsket som mistenkelig.

Nattas og formiddagens politjobb har foreløpig resultert i at det ikke er en kriminalsak.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media