Vet hvem mammaen er

Moren som dumpet død baby i Sverige kan snart bli pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet mener de vet hvem som er moren til det lille spedbarnet som ble funnet død nord for Stockholm 7. november i år.

Det var en turgåer som fant barnet nær en gang- og sykkelvei.

Moren identifisert

Expressen skriver at en pågriåpelse er like rundt hjørnet, men at det ikke betyr at kvinnen er skyldig i å ha gjort av seg med barnet. Det kan være andre i hennes nære krets som kan ha lagt barnet der det ble funnet.

I følge avisen ble barnet funnet i en svart søppelsekk og det var død før det ble etterlatt i et buskas. Trolig var barnet dødfødt. Obduskjonen har vært svært komplisert fordi liket av det lille spedbarnet var i dårlig forfatning.

Risikerer fengsel

Funnet vakte stor oppmerksomhet, ikke bare i Sverige, men også internasjonalt. Barnet ble funnet like ved et sted der et annet spedbarn ble funnet for noen år siden.

Dette barnet ble funnet svøpt i en håndklede. Politiet klarte aldri å løse saken.

Etter funnet i november i år, mistenkte politiet de to spedbarna for å være søsken og at samme mor sto bak ugjerningen. En DNA-analyse fastslo at det ikke var noe slektskap mellom de to døde barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.