Vet hvem sextorturert jente er

I går fortalte svenske medier om en ung jente som ble filmet mens hun ble utsatt for torturlignende sexovergrep. Nå sier politiet at de vet hvem jenta er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet sier de har fått et veldig interessant tips om hvem jenta er, og skal møte henne mandag. Også gjerningsmennene er identifisert, men ingen blir pågrepet før mandag, ifølge politiet i Södertälje, der overgrepet fant sted.

Jenta, som skal være under 15 år, blir misbrukt på det groveste av en gjeng gutter i filmen, forteller Joakim Caryll i Södertälje-politiet.

– De står rundt henne og skriker hore samtidig som de får henne til å putte gjenstander inn i underlivet. Gjerningsmennene viser grov menneskeforakt, sier Caryll til Aftonbladet.

Overgrepet fant sted på dagtid utendørs i Södertälje 24. september i fjor. På filmen kan man se folk gå forbi, og politiet har bedt vitner om å melde seg.

Filmen ble funnet i mobilen til en mann som ble pågrepet for ulovlig våpenbruk. I mobilen ble det også funnet en film der den samme guttegjengen mishandler og fornedrer en tilbakestående mann.

(ANB)