Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vet ikke hvor mystisk bil i full fyr kommer fra

Brann på bensinstasjon fortsatt et mysterium for Oslo-politiet.

 DRAMATISK:  Politiet vurderte å evakuere nabolaget for bilbrannen på Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle ble slokket like før midnatt. FOTO: STIAN LARSEN.
DRAMATISK: Politiet vurderte å evakuere nabolaget for bilbrannen på Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle ble slokket like før midnatt. FOTO: STIAN LARSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har ennå ikke fått klarlagt bakgrunnen for at bil plutselig sto i full fyr rett ved pumpene på en bensinstasjon i Oslo rett før midnatt.

Meldingen om en voldsom brann i bilen inne på den ubemannede Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle kom til politiet klokka 23.34.

Brannvesenet rykket ut med alt materiell på grunn av den åpenbare eksplosjonsfaren, og politiet vurderte en kort periode å evakuere nabolaget.

Dieseldunker Politiet fikk melding om brannen klokka 23.34, og utrykningsstyrkene til Oslo brann- og redningsetat hadde kontroll med den truende situasjonen allerede noen minutter før midnatt.

- Det sto to store dunker med diesel ved siden av den brennende bilen, som viste seg å være en stor varebil uten skilter. Dermed må etterforskerne sjekke karosserinummer og andre spor som kan føre til bileieren. Det rakk de ikke i natt, opplyser vaktleder Per Olav Utgaard  ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ingen sett Dermed er bakgrunnen for den truende bilbrannen fortsatt et mysterium for politiet.

- Det skal ikke være rapportert om noen observasjoner av personer i tilknytning til bilen. Det er heller ingen anmeldelser eller registreringer i natt om kriminelle hendelser som kan knyttes sammen med en slik varebil, sier vaktlederen på kriminalvakta.

Politiet har ikke beskrevet bilmerke i sin nattrapport.

Brann i barnehage En kraftig brann lyste også opp store deler av Marienlyst rett over midnatt.

- Et bygg som tilhører en barnehage i Blindernveien ble totalskadd. Ingen personer ble skadd. Flere vitner er avhørt, men brannårsaken er ikke fastslått, sier vaktleder Per Olav Utgaard

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media