Vet ikke hvor mystisk bil i full fyr kommer fra

Brann på bensinstasjon fortsatt et mysterium for Oslo-politiet.

DRAMATISK:  Politiet vurderte å evakuere nabolaget for bilbrannen på Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle ble slokket like før midnatt. FOTO: STIAN LARSEN.
DRAMATISK: Politiet vurderte å evakuere nabolaget for bilbrannen på Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle ble slokket like før midnatt. FOTO: STIAN LARSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har ennå ikke fått klarlagt bakgrunnen for at bil plutselig sto i full fyr rett ved pumpene på en bensinstasjon i Oslo rett før midnatt.

Meldingen om en voldsom brann i bilen inne på den ubemannede Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle kom til politiet klokka 23.34.

Brannvesenet rykket ut med alt materiell på grunn av den åpenbare eksplosjonsfaren, og politiet vurderte en kort periode å evakuere nabolaget.

Dieseldunker Politiet fikk melding om brannen klokka 23.34, og utrykningsstyrkene til Oslo brann- og redningsetat hadde kontroll med den truende situasjonen allerede noen minutter før midnatt.

- Det sto to store dunker med diesel ved siden av den brennende bilen, som viste seg å være en stor varebil uten skilter. Dermed må etterforskerne sjekke karosserinummer og andre spor som kan føre til bileieren. Det rakk de ikke i natt, opplyser vaktleder Per Olav Utgaard  ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ingen sett Dermed er bakgrunnen for den truende bilbrannen fortsatt et mysterium for politiet.

- Det skal ikke være rapportert om noen observasjoner av personer i tilknytning til bilen. Det er heller ingen anmeldelser eller registreringer i natt om kriminelle hendelser som kan knyttes sammen med en slik varebil, sier vaktlederen på kriminalvakta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer