Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vet ikke hvor vi skal lete

STAVANGER (Dagbladet): Store deler av Stavanger og omegn er gjennomsøkt uten resultat. Nå aner ikke politiet hvor de skal lete for å finne Tina Jørgensen (20), som forsvant for over ei uke siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ei uke har politi, brannmannskaper, dykkere og en imponerende skare frivillige lett på land og til vanns. Hele havnebassenget, det meste av strandsonen og til og med flere fjorder er gransket. I tillegg har frivillige gått manngard på de aktuelle byøyene, i turområder og andre steder i Stavanger-området.

Alt har vært uten resultat.

- Nå har vi vært over hele havneområdet og vi vet ikke hvor ellers vi kan lete. Det blir rein gjetning, og vi kan ikke gå manngard over hele Nord-Jæren, sier etterforskningsleder Torbjørn Knutsen.

Gir ikke opp

Mange frivillige har deltatt i søkene som Tina Jørgensens familie har satt i gang. I dag må også de vurdere hvor de skal lete.

- Vi leter i blinde, men vi fortsetter. Målet vårt er å få eliminert flest mulig områder, sier Torgeir Johannessen, Tinas onkel, som organiserer søkene.

Dermed er politiet enda mer avhengige av å få tips fra publikum. Foreløpig er det kommet inn nærmere 100 tips, og 50 personer er avhørt.

Gråtende

Mye tyder på at den forsvunne kvinnen sist ble sett i nærheten av brua som leder over til hennes bosted på Grasholmen. To vitner har sett en gråtende kvinne i dette området etter klokka 02.30.

I går prøvde etterforskerne å spore opp barnevakta som så en lyshåret kvinne bli dradd inn i en bil på Hundvåg, ikke langt fra Tina Jørgensens bolig. De ber både henne og den uflidde bilisten som satt ved Statoil-stasjonen i Haugesundsgata om å ta kontakt.