Vet ikke hvordan de døde

Obduksjonen avslørte ikke hva de to jentene døde av. Politiet må i retten før klokka 16 i morgen for å kunne fortsette avhørene av samboerparet Ian Huntley (28) og Maxine Carr (25).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag ble samboerne Ian Huntley (28) og Maxine Carr (25) arrestert, mistenkt for å ha bortført og drept de to småjentene i Soham, men foreløpig er det ikke kommet ut noe motiv for drapene, og i dag ble det klart at de heller ikke har funnet ut hva de to jentene døde av.

Den ufullstendige obduksjonsrapporten kom som et tilbakeslag for etterforskerne i dag. De kan be retten om å få holde dem i ytterligere 24 timer i morgen, men senest klokka 16 onsdag må de enten siktes eller slippes fri, melder den engelske nyhetstjenesten Ananova.

Begravelsene må vente

Meldingen om at obduksjonene ikke ga noe svar på hva Holly Wells og Jessica Chapman døde av, fører også til at familiene må vente før de får gjennomført begravelsene av sine kjære. Ifølge Ananova vil man ha behov for å ta prøver av likene i flere uker framover.

Hollys foreldre besøkte i dag St Andrew-kirken i Soham. Et hav av blomster møtte dem på kirkegården.

Befolkningen i den lille byen og tilreisende, har vist sin medfølelse ved å legge igjen blomster, lys og bamser både i og utenfor kirken.

Blomstene fortsetter å strømme til fra hele verden, melder den lokale Interflora-butikken. De hadde ytterligere fire billass i levere til kirken i dag.

BLOMSTERHAV: Holly Wells foreldre ble møtt av et blomsterhav foran kirken i Soham i dag. Både lokalbefolkningen og folk fra resten av verden viser sin medfølelse med blomster, hilsner, lys og bamser.
<B>MISTENKT: Ian Huntley.
MISTENKT: Maxine Carr.
<B>DREPT: Holly Wells og Jessica Chapman.