Vet ikke hvordan norsk 23-åring døde på Gran Canaria

Politiet har gått bort fra teorien om fall fra balkong.

USIKRE: Politiet tror ikke lenger nordmannen (23) døde etter et fall fra en balkong på Gran Canaria. FOto: Bård Ove Myhr/Scanpix
USIKRE: Politiet tror ikke lenger nordmannen (23) døde etter et fall fra en balkong på Gran Canaria. FOto: Bård Ove Myhr/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Spansk politi er usikre på hvordan en 23 år gammel nordmann døde på Gran Canaria. Først ble det antatt at han hadde falt fra en balkong, men politiet har nå gått bort fra denne teorien.

Både politi og helsepersonell mente først at mannen hadde falt fra en balkong i sjette etasje, men etter å ha undersøkt den omkomne, tror de ikke dette er riktig, skriver VG.

Ifølge nyhetsbyrået ACN Press hadde nordmannen merker på ryggen da han ble funnet ved hotellet Green Beach i Patalavaca på sørsiden av Gran Canaria søndag morgen. Lokalavisa Canarias Ahora skriver at det dreier seg om blåmerker og skrammer, ifølge VG.

Det norske Utenriksdepartementet bekreftet søndag at det var en norsk 23-åring som hadde blitt funnet omkommet. Mannen var på ferie med familien.

De pårørende tas hånd om av Sjømannskirken på Gran Canaria. (NTB)