Vet ikke når drapene skjedde

Familiedrapet på Sveio ble oppdaget etter at 12 år gamle Stine Mækeland Stølen ikke kom på skolen i går. Men ingen vet ennå når drapene skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lærere ved Sveio skule fattet mistanke om at noe var galt da 12 år gamle Stine Mækeland Stølen ikke dukket opp på skolen i går. En fjern slekting ble kontaktet for å undersøke om noe var galt. Da mannen kom til huset utpå ettermiddagen i går, var døra låst. Han tok seg inn gjennom et åpent vindu, og ble møtt av et grufullt syn. Mor, far og to barn lå drept. Politiet ble varslet klokka 16.39.

Men fortsatt er det uklart når drapene skjedde. Ifølge Haugesunds avis ble ingen av de drepte sett på mandag. Det kan bety at drapene skjedde i helga.

Tre kriminalteknikere fra Kripos og to fra Haugesund politistasjon jobber med å sikre spor på åstedet.

- Vi regner med at teknikerne vil bruke to dager på å bli ferdig på åstedet. Vi kan neppe si noe om tidspunktet for drapene før de fire avdøde er obdusert, sier politiinspektør Gro Rossehaug i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Familien skulle ha vært i familieselskap på Bømlo søndag, men dit kom de aldri.

Politiet jobber ut fra en teori at en person tok livet av de tre andre, for deretter å ta sitt eget liv. Politiet bekrefter at det er funnet ei hagle på åstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer