- Vet ikke når hun døde

Den 16 år gamle jenta som ble funnet død i Son lørdag kveld, ble drept. Men politiet vil ikke opplyse hvordan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På en pressekonferanse i ettermiddag bekreftet politiet at 16-åringen er offer for drap. Men av hensyn til etterforskningen vil man foreløpig ikke opplyse hvordan hun er tatt av dage.

Politiet kunne heller ikke si når drapet fant sted. Det kan bli klarere når obduksjonen foreligger, tidligst mandag. Avdøde ble sent til Rettsmedisinsk institutt i dag.

16-åringens venner har fått krisepsykiatrisk hjelp. I ettermiddag befant de fleste av dem seg på gudstjeneste i Såner krike, som var fullsatt.

Førstebetjent Asbjørn Hansen i Kripos og politiadvokat Knut Inge Stavan ved Follo politidistrikt orienterte pressen om status i etterforskningen.

Den siste sikre observasjonen av 16-åringen ble gjort klokka 01 natt til lørdag. Dermed knytter det seg stor interesse til hva den foreløpige obduksjonen kan fortelle om dødstidspunktet.

Politiet har opplysninger om at jenta var på fest fredag kveld, og at hun var hjemme klokka 1 natt til lørdag. Jenta bodde sammen med moren og søsteren sin.

Politiet vil ikke si om hun var hjemme alene, men avkrefter spekulasjoner om at hun satt barnevakt for lillesøsteren sin da drapet skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer