Skuespiller tiltalt

- Vet jeg slo med flat hånd

Voldstiltalt skuespiller skylder på fornærmet ekskjæreste.

DØMT FOR UTPRESSING: I 2013 ble skuespilleren dømt i den såkalte sexfelle-saken, sammen med blant andre en tidligere Frøken Norge-deltaker. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet
DØMT FOR UTPRESSING: I 2013 ble skuespilleren dømt i den såkalte sexfelle-saken, sammen med blant andre en tidligere Frøken Norge-deltaker. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvis jeg hadde slått henne slik hun beskriver, ville det blitt et helt annet skadeomfang, sier den voldstiltalte skuespilleren i 20-åra, som også er tiltalt for blant annet hallikvirksomhet og trusler.

- Hvordan det? spør tingrettsdommer Elisabeth Jordan Ramstad.

- Nå må jeg ordlegge meg riktig ... Hadde jeg truffet, hadde hun ikke gått derfra. Hun er ei lita jente, og hvis jeg hadde truffet med fire slag, ville hun ikke bare stått der.

Dramatisk

Tidligere i dag fikk Oslo tingrett i detalj beskrevet hvordan den dramatiske natta til 8. september i fjor artet seg for skuespillerens ekskjæreste i 40-åra, som endte opp med betydelige skader og store seinvirkninger etter å ha oppsøkt mannen på bopelen hans på Oslo vest, hvor det viste seg at han hadde besøk av en annen kvinne.

- Jeg trodde aldri det skulle ende sånn, at han skulle skade meg sånn, sa kvinnen i vitneboksen.

Hun fortalte at hun ble dratt ti-tolv meter bortover gangen etter håret, og måtte sy flere sting i hodebunnen. I tillegg slo skuespilleren henne fire ganger i ansiktet med knyttneven, ifølge forklaringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer