VG: Siktet (36) sier han var i Tinas leilighet drapsnatten

Førstemann som ble pågrepet.

DREPT: Tina Jørgensen (20) fra Stavanger ble drept i 2000. Politiet siktet i forrige måned fire menn for drap eller medvirkning til drap. Foto: Politiet
DREPT: Tina Jørgensen (20) fra Stavanger ble drept i 2000. Politiet siktet i forrige måned fire menn for drap eller medvirkning til drap. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den første som ble pågrepet for drapet på Tina Jørgensen, skal ha forklart at han var i Jørgensens leilighet natten hun ble drept.

Ifølge avisen har mannen forklart at han var i leiligheten sammen med Jørgensen i løpet av timene før hun ble drept natt til 24. september 2000.

36-åringen har videre forklart at de to måtte gjemme seg da Jørgensens kjæreste, som hun hadde vært på byen med tidligere på kvelden, kom hjem.

Selv har kjæresten forklart at han kom hjem rundt klokken 3, og at han skal ha forsøkt å ringe henne, uten å få svar, og etter hvert sovnet. Kjæresten ble i 2000 siktet for drapet, men siktelsen mot ham frafalt.

Dersom 36-åringens forklaring stemmer, betyr det at Jørgensen var i live på et senere tidspunkt enn tidligere antatt, skriver VG.

Politiet pågrep de tre andre siktede i saken på bakgrunn av 36-åringens forklaring. Ingen av de fire siktede erkjenner straffskyld.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram