VG-saken

VGs gransking av seg selv er snart ferdig

Konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, sier situasjonen er svært alvorlig. Hun lover at VG skal legge alle kort på bordet, men vet ikke om avisa nå gransker flere Skarvøy-saker.

GISKE-VIDEO: Fredag kveld kunne TV 2 avsløre hvor lenge kvinnen i Giske-videoen og sjefredaktør i VG, Gard Steiro, snakket sammen kvelden VG publiserte den mye omtalte saken om dansevideoen. Video: TV 2, NRK og Dagbladet. Reporter: Kristoffer Løkås/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet skrev i går at det i VG jobbes på spreng for å ferdigstille en havarirapport over medieskandalen som har rammet avisa.

Konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, bekrefter overfor Dagbladet lørdag at rapporten nå er «like rundt hjørnet».

- Den er ferdig innen ett eller to døgn, trolig i løpet av helga. Så skal den bare kvalitetssikres, sier hun.

Skogen Lund er øverste leder i Schibsted, som eier VG. Hun sier selskapet ser med største alvor på situasjonen deres flaggskip har havnet i.

- Vi gjør alt vi kan for å få en snarlig konklusjon i granskningen, men vi skal samtidig være grundige i alt vi gjør og legge alle kortene på bordet.

Uvisst omfang av gransking

Den interne granskningen i VG ledes av nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken. Dagbladet har stilt henne flere spørsmål rundt den videre håndteringen av saken, blant annet om avisa gjennomgår andre artikler Lars Joakim Skarvøy har skrevet i Giske-saken.

Håndlykken har ikke svart på Dagbladets spørsmål.

- Kan du svare offentligheten på om VG også ser på eldre artikler av Skarvøy?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer