«Vi ble hjernevasket og mentalt voldtatt»

Kurt Holm (55) ble ufør etter et trafikkulykke i 1998. Han lot seg lokke til å investere deler av erstatningen i pyramideselskapet T5PC. Nå taper han trolig 270 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Vi har blitt utsatt for en planlagt svindel fra første stund. Jeg har gått inn for å investere i aksjer, ikke noe annet. Jeg hadde aldri drømt om at 270 000 bare skulle forsvinne. Det må jo være ting i boet som er verdt penger, sier Kurt Holm.

Solgte en drøm

Han er en av nærmere 80 000 nordmenn som har fått drømmen om rask og skyhøy avkastning på aksjer knust. Totalt kan nærmere en milliard kroner være borte etter å ha gått gjennom The 5 Percent Community-systemet.

I går ble det åpnet konkurs i to av selskapene bak The 5 Percent Community (T5PC). Selskapet solgte en drøm til dem som ville høre - en drøm om å bli blant de fem prosentene i samfunnet som kunne leve et ubekymret liv økonomisk. Men de eneste som har tjente penger på geskjeften, er noen få gründere.

Kurt var en av dem som lot seg lokke, og som anbefalte andre å gå inn i opplegget.

Dyrekjøpt

-  Jeg har blitt lurt av uærlige spekulanter. De la opp dette veldig seriøst. Vi ble hjernevasket og mentalt voldtatt. Det var 5000 mennesker på Hellerudsletta i august i fjor. Man tror jo ikke at 5000 mennesker er idioter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer