- Vi deler ikke ut all mulig informasjon om Kenneth, prøv heller altinn.no

Dette er meldingen du får hvis du søker etter Kenneth 36 på 1881.

IKKE ALT: "Vi kan hjelpe deg med nesten alt" er slagordet til 1881. Vil du ha informasjon om Kenneth (36) må du henvende deg til Altinn. Skjermdump: 1881
IKKE ALT: "Vi kan hjelpe deg med nesten alt" er slagordet til 1881. Vil du ha informasjon om Kenneth (36) må du henvende deg til Altinn. Skjermdump: 1881Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble selvangivelsen lagt ut på altinn.no. Det ble etter hvert kø for å komme inn, men det hele toppet seg da flere brukere opplevde å logge inn på en annens selvangivelse.

En rekke personer fikk informasjonen til Kenneth (36) opp på skjermene sine.

I dag spøker 1881 med hendelsen. Hvis du søker på Kenneth 36 får du nemlig opp følgende melding: "Vi deler ikke ut all mulig informasjon om Kenneth, prøv heller altinn.no" I tillegg følger en lenke til ledig stilling som teknisk prosjektleder/teknisk ansvarlig i Altinn.

- Det har vært veldig mange som har søkt på Kenneth 36. For fem minutter siden var over 1000 stykker inne og søkte på det samtidig, forteller administrerende direktør for Digitale medier i 1881 Pål Arne Grøttem.

- Det var jo litt tragisk, men litt morsomt også det som skjedde. Dette er kun ment som en morsom spøk og vi har bare fått positive tilbakemeldinger, sier Grøttem.