- Vi er ferdige med Giske-saken

Giske-saken er for lengst avsluttet i Ap. Nå er partiorganisasjonen lei lekkasjer og konflikter, og vil diskutere politikk.

TAR TID: Ap-sekretær Kjersti Stenseng vil fornye politikk og bygge partiorganisasjonen etter katastrofevalget og Giske-saken, men erkjenner at det fortsatt er uro i deler av partiet. Foto:John T.Pedersen / Dagbladet
TAR TID: Ap-sekretær Kjersti Stenseng vil fornye politikk og bygge partiorganisasjonen etter katastrofevalget og Giske-saken, men erkjenner at det fortsatt er uro i deler av partiet. Foto:John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det slår partisekretær Kjersti Stenseng fast. Hun leder et arbeid for å bygge partiorganisasjonen, men må fortsatt håndtere etterdønninger etter varslersakene mot Trond Giske.

Som Dagbladet skrev fredag, ble sosiale sanksjoner mot den tidligere nestlederen diskutert på et sentralstyremøte 23. april.

Strid om sommerfest

Etter det Dagbladet erfarer, argumenterte nestleder Hadia Tajik for at Giske ikke burde delta på Aps sommerfest og andre sosiale arrangementer.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer