- Vi er forferdet og sjokkert

Foreldrene til Tor Johannes Helleland er rystet over sønnens nakenhacking.

SJOKKERT: Trond Helleland er sjokkert over sønnens stjeling og publisering av nakenbilder. 
Trond Helleland (H).

Foto Pål Terje Støtvig/Dagbladet
SJOKKERT: Trond Helleland er sjokkert over sønnens stjeling og publisering av nakenbilder. Trond Helleland (H). Foto Pål Terje Støtvig/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Det han har gjort mot disse kvinnene er fullstendig galt. Vi  er sjokkert og forferdet over vår sønns handlinger i denne saken, og forventer at han tar sitt ansvar, skriver foreldrene i en pressemelding sendt fra Høyre.

Medfølelse for kvinnene Stortingsrepresentant Trond Helleland og ekskona Jannike Thorsen er rystet over at sønnen Tor Johannes (23) har innrømmet å stjele og publisere nakenbilder. Foreldrene skriver i pressemeldingen at de først og fremst tenker på kvinnene og deres familie.

- Vi har den største medfølelse med kvinnene som har lidd på grunn av det han har gjort. Tankene våre går nå til dem og deres familier, skriver Høyrepolitikerne Helleland og Thorsen.

Politiker-foreldre Jannike Thorsen er medlem i Drammen bystyre for Høyre, det var også sønnen Tor Johannes Helleland inntil i dag. Faren Trond Helleland ble valgt til Høyres samferdselspolitiske talsmann før sommeren. Helleland har også vært justispolitisk talsmann for Høyre.

Trond Helleland er i dag gift med Høyres familiepolitiske talskvinne Linda Hofstad Helleland, som tidligere også har vært leder i Høyres kvinnenettverk.

Foreldrene ber om forståelse for at de sammen med sine ektefeller er nødt til å ivareta sin oppgave som foreldre: - å være mor og far for vår sønn, og hans små søsken.

BEKLAGER: Tor Johannes Helleland sendte i dag ut en beklagelse, der han innrømmet å ha fått urettmessig tilgang på private bilder. Foto: Drammen kommune
BEKLAGER: Tor Johannes Helleland sendte i dag ut en beklagelse, der han innrømmet å ha fått urettmessig tilgang på private bilder. Foto: Drammen kommune Vis mer