- Vi er ikke alene

Tjue tidligere ansatte innenfor blant annet militæret og sikkerhetstjenesten i USA erklærer at de har sett romvesener eller fremmede romfartøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var på en pressekonferanse onsdag at de tidligere statsansatte stod fram og hevdet at de hadde vært vitne til besøk av utenomjordiske vesener. De ønsker at styresmaktene skal holde en kongresshøring.

- Disse vitnesbyrdene bekrefter en gang for alle at vi ikke er alene, sa direktør Steven Greer i det amerikanske ufo-organisasjonen «Disclosure project» («avsløringsprosjektet»), til ABCNews.

Organisasjonen er skråsikker på at amerikanske myndigheter i minst femti år har holdt verdens befolkning for narr. De hevder at organisasjonen kan stille opp med 400 mennesker som ettersigende skal ha vært førstehåndsvitner til at jorda har hatt interplanetarisk besøk. De skal alle sammen være villige til å delta i en eventuell kongresshøring.

De forskjellige historiene avsløringsprosjektet vil at kongressen skal få høre, er blant annet disse:

George Bush holdt tett

Den velkjente Washington-advokaten Daniel Sheehan hevder at han fant bilder av romskip og annet bevismateriale i statsarkivet i USA. Han hevder også at den daværende lederen for CIA, den tidligere presidenten George Bush, nektet å offentliggjøre disse opplysningene.

Apollo-astronauter så romskip

En tidligere kontraktsarbeider for Nasa, Donna Hare, hevder at Apollo-astronautene så et fremmed romskip da de landet på månen, men at de ble bedt om å holde kjeft.

Skjøt romvesen

Tidligere major i Air Force, George Filer III, fortalte at mens han jobbet ved McGuire Air Force Base i New Jersey landet det et fremmed romskip på flystripen. Et romvesen gikk ut av skipet og ble skutt og drept av militærpolitiet. Filer ville fortelle dette videre til generalstaben, men ble nektet dette.

Blånekter

På tross av disse vitnesbyrdene, blånekter amerikanske myndighter for at de har bevis på at jorda har hatt utenomjordisk besøk.

Likevel har myndighetene etterforsket såkalte ufo-saker i flere tiår. Fra 1947 til 1969 ble hele 12.618 ufo-saker etterforsket, og det ble bare funnet forklaringer på 701 av observasjonene. 1997 erklærte Air Force at de etter 50 år endelig hadde avsluttet eteterforskningen av den såkalte Roswell-saken, uten at de fant bevis for at funnene kunne knyttes til romvesener.

Direktøren av «Disclosure project» mener at verden har godt av å få vite at vi har intelligente romnaboer.

- Slik informasjon vil ha stor innflytelse på hvordan vi takler verdens miljøproblemer og hvordan vi kan oppnå verdensfred, proklamerer han.

Så gjenstår bare å se om kongressen tror på disse historiene, og arrangerer den ønskede høringen.

BEVIS? Mystiske mønstre i åkere verden over har ofte vist seg å være juks. Men ikke alle har fått naturlige forklaringer.