- Vi er ikke giftige

Dagbladet møtte radioverten Charles Heller. Han har ikke tenkt å endre ordbruken etter Tucson-massakren.

LIBERTY WATCH: På bildet er Radiovert for programmet 'liberty watch radio', Charles Heller i studio. Foto: Johannes Worsøe Berg
LIBERTY WATCH: På bildet er Radiovert for programmet 'liberty watch radio', Charles Heller i studio. Foto: Johannes Worsøe Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TUCSON, ARIZONA: - Etter det som skjedde på lørdag er jeg litt ekstra grei mot folk  - før jeg kaller dem en dust, ler Charles Heller.

Radioprogramlederen fra Tucson er en sånn fyr som flekker opp en kniv fra lomma med en brå bevegelse for å illustrere ordet «kniv» når Dagbladet intervjuer ham.

Bærer skytevåpen Han viser også fram to Glock ni millimeter skjult av dressjakka - én pistol på hver hofte, og vær trygg, han har ytterligere skytevåpen i bilen utenfor studioet.

Det i tilfelle det dukker opp «bad guys» som trenger «ballistisk terapi», som han gjerne sier på lufta i ett av sine talkshows, «America Armed and Free». I et annet program, Liberty Watch, er agendaen til forveksling lik den populistiske Tea Party-bevegelsen.

Heller kaller landets største - og tungt demokratiske - delstat foraktfullt for «The People's Republic of California» (et ordspill på Kinas offisielle navn, red.anm.) og liberale New Jersey er «et fremmed land». Verken på vegne av seg selv eller bransjen føler han seg truffet av «venstresida som gauler og roper om giftig retorikk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer