- Vi er ikke sammen

Celina Midelfart (30) og Petter Stordalen (41) investerer i eiendom sammen og reiste sammen på luksusferie i romjula. Men de definerer seg ikke som kjærester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frode Hansen

Petter Stordalen ringte for noen måneder siden til Celina Midelfart. Siden har de investert penger i et svensk forretningsprosjekt, og de har vært på luksusferie på Mauritius.

I går skrev ukebladene Se og Hør og Her og Nå at de er kjærester. Velinformerte kilder forteller til Dagbladet at de to forretningspartnerne sier de ikke er kjærester, men «at de trives i hverandres selskap, og at det kan utvikle seg til noe mer».

Forretningsprosjekt

Celina Midelfart hadde møtt Petter Stordalen et par ganger tidligere før han ringte. Bakgrunnen for samtalen var at finansmannen ville ha med kosmetikkdronningen på et forretningsprosjekt i Sverige. Stordalen skilte seg fra sin kone i fjor sommer, mens Midelfart har vært singel i to år - etter at det ble slutt med Kjell Inge Røkke.

Stordalen og Midelfart fant tonen umiddelbart. Før jul hadde de flere møter, som gjerne ble avsluttet på kafé, blant annet satt de lenge på en kaffebar på Solli plass i Oslo.

Etter hvert traff de hverandre privat, blant annet skal de ha vært på kino sammen én gang.

Vil bli kjent

Midelfart og Stordalen har investert i et forretningsbygg i Göteborg. Til sammen har de gjennom sine selskaper investert vel 300 millioner kroner.

Velinformerte kilder understreker at forretningspartnerne bestemte seg for å reise til Mauritius en stund før jul. Flere aviser har tidligere fått tips om dette, men Stordalen avviste det kontant da Dagbladet ringte ham i romjula:

- Jeg er ikke på ferie på Mauritius. Jeg er i USA, og jeg er ikke sammen med Celina Midelfart, sa Stordalen.

Kilder forteller at de to har det svært hyggelig sammen. De er begge single mennesker og de har felles interesser, blant annet er begge opptatt av sport og liker å holde seg i form.

Velinformerte kilder forteller at de to forretningspartnere sier de ikke er kjærester, men at de ønsker å bli kjent med hverandre på en ordentlig måte.

Badet i luksus

Midelfart og Stordalen koste seg ifølge Se og Hør på hotellet Le Prince Maurice på Mauritius. De betalte flere tusen kroner døgnet for en suite på luksushotellet.

Ukebladet trykte i går flere bilder av de to, hvor de prater sammen, står på vannski og ligger på solseng. Det er ingen bilder der de to omfavner hverandre.

Bildene er tatt over flere dager av frilansfotografer, som tilbringer mye tid utenfor hotellets område. Bildene skal være tatt på over 300 meters avstand, ettersom hotellet har vakthold for å skjerme kjendiser som oppholder seg der.

Midelfart og Stordalen oppholdt seg på Mauritius i romjula og nyttårsaften. Skuespiller Rowan Atkinson var også på hotellet, i tidsrommet de norske kjendisene oppholdt seg der.

Byttet mobil

Også Atkinson, bedre kjent som Mr. Bean, ble fotografert med lange telelinser, liggende på en solseng, angivelig på ferie etter å ha vært på en nerveklinikk i Arizona.

Torsdag kveld i forrige uke kom Celina Midelfart og Petter Stordalen hjem til Norge. De tok, ifølge ukebladet Her og Nå, hver sin vei ut av Gardermoen ved ankomst. Ukebladet fotograferte en løpende Celina inn i en taxi, og en spaserende Stordalen på vei ut av tollen.

Celina Midelfart har byttet mobiltelefonnummer etter at journalister har ringt henne utallige ganger de siste dagene. Hun vil ikke kommentere saken.

Dagbladet kom ikke i kontakt med Petter Stordalen i går.

TRIVES SAMMEN: Velinformerte kilder forteller til Dagbladet at forretningspartnerne Celina Midelfart og Petter Stordalen sier at de ikke er kjærester, men «at de trives i hverandres selskap, og at det kan utvikle seg til noe mer».