- Vi er lykkelige!

Prinsesse Märtha Louise og forfatter Ari Behn unnfanget både boka «Fra hjerte til hjerte» og barn i månedsskiftet juli/august. - Vi er lykkelige, sier paret til sin familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Prinsesse Märtha Louise venter barn», het det i pressemeldingen som ble lagt ut på kongehusets hjemmeside nøyaktig klokka 16.00 i går ettermiddag.

I hele går kveld holdt paret seg etter alt å dømme innendørs i leiligheten i Professor Dahlsgate i Oslo. I kveld holder kongen og dronningen middag for Stortinget på Slottet, og da vil Märtha Louise og Ari Behn være til stede.

Prinsessen og Ari Behn har holdt hemmeligheten for seg selv i en god stund. Først i slutten av forrige uke ble de nærmeste vennene og familien informert. Familien understreker overfor Dagbladet at de blivende foreldre er lykkelige og glade. Sistemann som fikk den offisielle gladnyheten, var faren til Ari, Olav Bjørshol.

- Paret sa at de er lykkelige, sier Bjørshol til Dagbladet.

På farten

Prinsesse Märtha Louise ble gravid i månedsskiftet juli/august. Paret var akkurat kommet hjem fra bryllupsreise og i ferd med å avslutte boka «Fra hjerte til hjerte», som kom ut for noen uker siden.

Märtha Louise og Ari Behn var på farten så å si sammenhengende fra dagen de giftet seg og fram til da både baby og bok ble unnfanget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer