<strong>REDD:</strong> - Først låste vi døra. Vi fryktet at drapsmannen fremdeles oppholdt seg i området og kanskje ville dukke opp hos oss. Han er jo fremdeles på frifot, sier Erik (14). Søsteren Kristine (15) deler brorens frykt. I kveld droppet hun korøvelsen fordi det var skummelt å gå dit alene. Foto: Jacques Hvistendahl/DAGBLADET
REDD: - Først låste vi døra. Vi fryktet at drapsmannen fremdeles oppholdt seg i området og kanskje ville dukke opp hos oss. Han er jo fremdeles på frifot, sier Erik (14). Søsteren Kristine (15) deler brorens frykt. I kveld droppet hun korøvelsen fordi det var skummelt å gå dit alene. Foto: Jacques Hvistendahl/DAGBLADET Vis mer

- Vi er redde for å gå ut

Kristine (15) og Erik (14) frykter morderen som går løs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Søskenparet Kristine (15) og Erik (14) ble sjokkert da de fikk høre at en mann var funnet drept i garasjen deres på Hofftunet på Skøyen i Oslo i kveld.

Redde
- Jeg trodde ikke det jeg hørte, sier Erik til Dagbladet.no.

Søskenparet forteller at de nå er redde for å bevege seg alene ute i området.

- Først låste vi døra. Vi fryktet at drapsmannen fremdeles oppholdt seg i området og kanskje ville dukke opp hos oss. Han er jo fremdeles på frifot, sier Erik.

Kristine deler brorens frykt.

- Jeg turte ikke gå på korøvelsen i dag. Jeg ville ikke gå ute aleine etter det som har skjedd, forteller hun.

Jakter
Politiet er nå i gang med både tekniske og taktiske undersøkelser på stedet.

- Vi jakter en ukjent gjerningsperson, sier
sentralvaktleder Kjell Pedersen i oslopolitiet til Dagbladet.no, og legger til at det fremdeles er for tidlig å si noe om hvorfor 43-åringen ble drept.

Politiet har også startet rundspørringer på stedet.

- Så vidt vi veit har ingen sett eller hørt noe, sier innsatsleder Arve Røtterud i politiet til Dagbladet.no.

Den omkomne bor i området
Det var klokka 16.24 i ettermiddag at politiet fikk meldingen om at en person var funnet drept.

Ifølge politiet var han stukket ihjel med en kniv. Foreløpig skal dette drapsvåpenet ikke ha blitt funnet.

<strong>HUND:</strong>
Politiet brukte torsdag kveld hund i letingen etter spor ved  garasjeanlegget på Skøyen i Oslo, der en 43 år gammel mann tidligere på dagen ble funnet død etter at han skal ha blitt knivstukket flere ganger.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
HUND: Politiet brukte torsdag kveld hund i letingen etter spor ved garasjeanlegget på Skøyen i Oslo, der en 43 år gammel mann tidligere på dagen ble funnet død etter at han skal ha blitt knivstukket flere ganger. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

Politiet omtaler nå drapet som et «voldsomt brutalt drap».

- Mannen er 43 år og bor ikke langt fra stedet han ble funnet død, sier sentralvaktleder Kjell Pedersen i oslopolitiet til Dagbladet.no.

Innsatsleder Arve Røtterud sier til Dagbladet.no at den drepte ble funnet i den indre delen av garasjeanlegget.

Etter det Dagbladet.no erfarer var det to mannlige beboere i Hofftunet som fant knivofferet da de selv skulle parkere like over klokka 16.

Den døde eller døende mannen skal ha ligget i den indre delen av garasjeanlegget, der det er rundt 50 parkeringsplasser forbeholdt beboere. Normalt kreves en nøkkel for å komme seg inn i denne delen, i motsetning til gjesteparkeringen som ligger nærmest garasjeinngangen.

Fredelig
Garasjeanlegget tilhører et større borettslag. Naboene beskriver området som veldig fredelig, med mange barnefamilier.

- Det er et svært fredelig område. Her bor det først og fremst barnefamilier og pensjonister forteller søskenparet Kristin og Erik.

Mange av beboerne var i kveld samlet utenfor garasjen. Alle Dagbladet snakket med kunne ikke forstå hvordan noe slikt kunne skje i deres område.

<strong>ÅSTEDET:</strong>
Politiet arbeidet torsdag ettermiddag på åstedet i garasjeanlegget på Skøyen i Oslo, der en 43 år gammel mann tidligere på dagen ble funnet død etter at han skal ha blitt knivstukket flere ganger.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
ÅSTEDET: Politiet arbeidet torsdag ettermiddag på åstedet i garasjeanlegget på Skøyen i Oslo, der en 43 år gammel mann tidligere på dagen ble funnet død etter at han skal ha blitt knivstukket flere ganger. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer